Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másra is rá szokott jönni ez a "forever alone hangulat"? Ti hogy szabadultok meg tőle?
Van egy lány aki már 1 éve tetszik, de ő már elment másik iskolába és azóta se nagyon vertem ki a fejemből, néha amikor így jobban visszagondolok rá és nézegetem a képeit olyan jelentéktelennek érzem magam, hogy egy szaros kis játékba azon foglalkozok hogy hol lehet olcsó ezt azt amazt szerezni... Szerintetek hogy verhetném ki minél hamarabb a fejemből?
14/F
Második vagyok :)
Akkor inkább a barátok.. :) Próbálj meg programokat szervezni, vagy olvass, edz. vagy bármi, amivel elvonod a figyelmedet
A kérdező kommentje:
"2# a csajozásra most inkább nem is gondolnék, arról is csaj az jut eszembe hogy sose lesz olyan gyönyörű bnőm .. Y_Y'"
Keresgélj a saját kategóriádnak megfelelő lányok között, lehet, hogy nagyobb lesz a sikerélményed. Ott b*sszák el sokan, hogy túl nagyok az igényeik (legyen ilyen meg olyan), míg maguk a töredékét sem tudják cserébe nyújtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!