Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Méghogy a női logika bonyolult!? Mi ez?
A pasim olyan, hogy egyik pillanatban akár egy szóval is eléri hogy elájuljak, vagy nagyon édes, viccesen perverz. Ezt az énjét imádom.
Ezt felváltja az az énje, akiből egy nyomorult szót se lehet kihúzni, vagy csak duzzogó képet vág.
Nem értem a hangulatingadozásait...
ja, lehet meg van a baja xD
De akkor olyan hogy pl odabújok hozzá, elkezdem Ott simizni, erre p*csog, hogy most nincs kedve. Máskor meg szinte megerőszakol :D
Valamikor van kedve valamikor nincs mit nem lehet ezen érteni?
Neked sincs mindig mindenhez kedved gondolom.
Mint pasi mondom, sokat jelent, hogy mit eszik.
Én mostanában jövök le a plusz cukor bevitelről, illetve a magas cukortartalmú ételek fogyasztásáról!
A vércukorszint nagyon tudja befolyásolni a hangulatot, a dohányzás meg még annál is jobban!
koffein, cigi, cukor, és teljes a káosz a limbikus rendszerben, a valós teljesítőképesség meg kb a harmadára zuhan ha a dolog rendszeres!
09:41
én ezek után ki is dobtalak volna, ha hagyod hogy valaki megfogdosson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!