Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék pasit szerezni csak szexre?
itt nem szeretnék..
budapest.
Most mitől lenne valaki ribi, ha akar magának egy szexelős cimbit? Basszus, a 21. században élünk! Szerintem meg pont hogy az a normális gondolkodás, hogyha nem akarok komoly kapcsolatot, akkor előre tisztázva a szabályokat keresek valakit, akivel közös megegyezés alapján összejárunk szexelni. Így senki se hülyít senkit, mindenki profitál, mindenki megkapja, amit elvár. Ne hallgass a lúzerekre kérdező, csak azért ribiznek, mert tudják, hogy nekik sose lesz szexhavernőjük, ahhoz túl rondák meg szerencsétlenek. Aztán ha találsz valakit, aki komolyabban érdekel, felszámolod a szexkapcsolatot. Minden egészséges embernek szüksége van szexre, gyengédségre. Egyébként baromi könnyű dolgod van ez ügyben nőként: keress egy szimpatikus pasit a környezetedben, aki iránt persze vonzódsz is, és mondd el neki, mit szeretnél. Tuti, hogy nem mond nemet.
26 N
17. és ha az lenne a 21. században a trendi h a kútba ugranak az emberek, akkor arra is bólogatnál h igen, miért ne, ha mindenki azt csinálja?
26 évesen elég buta libuska vagy (bocs, de te is kb. hasonló stílusban nyomtad a szövegedet, véleményed, itt szóval én is megtehetem). ennyire nem látsz tovább az orrodnál h ennek a dolognak mennyi hátulütője lehet? most kezdjem el sorolni? pl. a lány már nem fogja akarni, mert talál mást, a fiú meg akarná tovább, ebből nagy gondok lehetnek. de az is lehet h a lány akarná még, a fiú nem, és emiatt a lány kerül nagyon rossz helyzetbe. a többit úgyse sorolom, úgyse fognád fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!