Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő együtt járás után tudom, hogy nem csak a szexre kellek neki?
A barátommal 1 hónapja vagyunk együtt,még nem történt köztünk semmi,bár állandó téma a szex.
Nem akarom,hogy csak kellékként legyek neki.Honnan vagy miből tudhatom,hogy nemcsak azt akarja?
Egyébként még az a problémám,hogy nem is merek vele lefeküdni.(már nem vagyok szűz!) Nem voltam együtt sok pasival,és az exemmel sem volt az igazi a dolog,akivel a szüzességemet elveszítettem és félek,hogy nem leszek neki elég jó.Még a testemet is szégyenlem,mert az se épp tökéletes..
19L
ha nem erősködik a szexel akkor nem csak azt akar.
Ha szeret akkor a testeddel,és az ügyességeddel sem lesz baj
Én soha nem csak szexet akarok attól, akivel megismerkedek, bár nincs problémám azzal, ha megtörténik.
Nálam már ott kezdődik, hogy az elejétől fogva beszélgetünk, figyelek rá, a szemébe nézek és nem a testét bámulom, nem "filmet nézni" hívom át, hanem sétálni, kávézni. Ha érdeklődik utánad, keres, akkor nincs miért aggódnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!