Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez már, hogy manapság a szalagavatóra a lányok kérik fel a fiúkat?
Inkább az a kérdés h minek erőltetik a lányok ezt a pénz+időnyelő puccos középkori marhaságot.
Ezzel az erővel, mehetnénk hintóval az érettségire v mittomén.
Az egészen a ruhakölcsönzők, meg a rendezvényszervezők/helyszínek nyernek, na meg a tanárok, akik ki tudja mennyi pénzt raknak zsebre a többszázezer Ftos tánctanulásból... Az már csak ha a tortán h erre a hülyeségre ami kvázi kötelező, miután kiperkálunk fejenként több 10 ezret ruhára és betanításra, a szülők súlyos ezrekért vehetnek jegyet...
Úgyh ne csodálkozzatok ha nem jön be a realistább fiúknak ez a dolog :D
Sokan felvetették már eddig is a szalagavató problémáit, sok pénz, kevés gyakorlati haszon, a fiúk érdektelensége a klasszikus táncok iránt (bár ezt azért kiterjeszteném elég sok lányra is, mert bizony a szalagavatón kívül sokakat közülük se igazán foglalkoztat a dolog).
Mindebből (na meg abból, hogy elvileg mindenki egyenlő) az következik, hogy könnyen előfordulhat, hogy a lány kéri fel a fiút; gondolom azért számodra sem ismeretlen a "hölgyválasz" fogalma;)
Ami pedig a szalagavató kapcsán a legfontosabb, hogy nincs SEMMI tétje, a párok tagjai általában nem akarnak egymástól semmi extrát a közös fellépésen kívül, ja, és a párok mihamarabbi (lehetőleg problémamentes) beosztása nem udvariasság, hanem tisztán praktikum kérdése. Addig ugyanis nem lehet elkezdeni próbálni, amíg ki nem alakultak a párok.
Ezen felül a képet az is árnyalja, hogy nem egyetlen táncra kell, hogy felkérjünk titeket, hanem egy közel fél éves közös munkára (a koreográfia betanulása az feladat, akárhogy is nézzük), ezért a legjobb a közös megbeszélésen alapuló párba állás, abból nincs sértődés.
Summa summarum, fiúként engem nem zavar, hogy a lányok is kérnek föl embereket, bár a páromat azért én "kértem fel" (bár nem mintha nem tudtuk volna előre, hogy úgyis együtt táncolunk, mint jó barátok).
Szerintem nézd a dolog pozitív oldalát, azzal, hogy nem vagy ráutalva arra, hogy valamelyik fiú felkérjen, elkerülheted, hogy valami t*ketlennel hozzon össze a véletlen, és továbbra sem zárja ki semmi, hogy egy gavallér beállítottságú fiatalúr mégis csak ad majd a hagyományos illemre, amikor odakerültök:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!