Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez már, hogy manapság a szalagavatóra a lányok kérik fel a fiúkat?
Szörnyű.
Ennél nagyobb gondod ne legyen.
Ha akarsz valamit, vedd a kezedbe.
Nincs mit tenni, a pasik többsége nem szeret táncolni.
Legalább lehetőséged adódik, hogy azt "kérd fel" akit te akarsz...
Nekem is ezt kell majd tennem..:D
> Én csak felháborodtam.
Nem érdemes.
> Csak szerintem nem normális ez komolyan?
Szerintem normális. Miért ne kezdeményezhetnének a nők?
A férfiasság mióta ott kezdődik h egy ilyne baromságra, mint a szalagavató nem kértek még fel téged?
Te vagy talán a suli top csaja, h sorba kelljen állni érted? Ha így lenne, már valszeg felkértek volna (mert azért van 1-2 fiú aki szeret jó csajjal villogni).
Sztem a szalagavató egy nagy hülyeség és lehet h az osztályodban a fiúk is így gondolják. Gondolj bele az érettségi évben amikor tnaulnod kéne ezerrel, hiszen ezen múlik az életed, akkor fél évig egy csomó du. ezzel a hülyeséggel megy el, és akkor még ráadásul mennyi pénz!
Amúgy engem is lány kért föl, de ennek az volt az oka, h 2 lánnyal is nagyon jóban voltam egyiknek se volt még párja és egyikőjüket se akartam megsérteni... Végülis kiegyeztek, asszem...
Bocs közbe olvasom h a nővérednél van ez, de akkor meg rá vonatkozik amit leírtam és nem rád... v azokra akiket még nem kértek fel :)
nem kell annyit tökölni, ha akarsz vmit tegyél érte.... kiharcoltátok az egyenjogúságot azóta nem száll bele a galamb a szátokba, de legalább a rondáknak is lehet pénze :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!