Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki látott Bp-en 2012. 09.12-én angyalokat?
Figyelt kérdés
Félmeztelen srácok angyal szárnyakban szórólapoztak.
A fiúk tényleg helyesek és szép, sportos testűek voltak.
Aki látta annak tetszett?
Mit gondoltok róluk?
2012. szept. 13. 10:25
3/12 anonim válasza:
Tyhúúú,az első válaszolón de jót nevettem...:DDDDDDDDDDD
4/12 anonim válasza:
Én láttam kettőt a Móriczon, de azt hittem, valami fősulis szívatós marhaság van. Azon a környéken bármi előfordulhat, mert több kolesz is van arrafelé, és már nem lepődök meg szinte semmin :)
5/12 anonim válasza:
Ez azután volt, hogy a műegyetemen a terrorelhárítók elkapták Luke Skywalkert?
7/12 anonim válasza:
nincs ebben semmi, jó móka nekik és jó móka a casjoknak is :D
egyedül a többi civil ruhás hetero pasiknak nem jó móka, bár ha idiótán néztek ki lehet rajtuk röhögni
8/12 A kérdező kommentje:
ma nem láttam őket. Talán délután. De most nincs jó idő.
Nagyon jól néztek ki
2012. szept. 13. 11:30
9/12 A kérdező kommentje:
vajon ott lesznek az angyalok a programon?
2012. szept. 13. 15:52
10/12 anonim válasza:
Tegnap én is láttam az angyalfiúkat. Kettő volt a Gellért szálló előtt,kettő pedig a Móriczon. Nagyon izmosak és barnák voltak.Holnap is arra megyek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!