Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Halálosan szerelmes vagyok egy meleg srácba. Mit tegyek?
A legjobb barátomról van szó.
Ő nekem az etalon, a tökéletes. Ne mondjátok, hogy felejtsem el őt, mert nem lehet. Tudom, hogy még egy ilyen tökéletes férfi nincs a Földön. Külsőleg - belsőleg páratlan, mindenhogyan megfelel nekem. Ő egy lelki társ, fél szavakból megértjük egymást.
Tudja, hogy mit érzek iránta, de ő ezt nem tudja viszonozni, mert meleg. Ő sem tudna lemondani rólam. Hihetetlenül szoros a kapcsolatunk.
Nem vakít el a rózsaszín köd, de tuti biztos, hogy heteró srácban nem találnék ennyire tökéleteset.
Azt is tudom, hogy a barátságunk többet ér egy szerelemnél, és mi mindig leszünk egymásnak.
Hogy jön ide a média??
Ő nem "divatmeleg"!
Meg sem mondanád róla, hogy a saját neméhez vonzódik, mert annyira férfias.
Hát mindent leírtál.
Nincs mit mondani, tanácsolni.
Ha nem írhatjuk hogy felejtsd el akkor, ezt ismételgesd magadban minden nap:
"Azt is tudom, hogy a barátságunk többet ér egy szerelemnél, és mi mindig leszünk egymásnak."
Szeressed és kész. Ha neked ez elég... :)
Javaslom: ússz az árral, mert abból baj nem lehet.
Ha õ kategórikusan taszít téged, akkor ne eröltesd!!!
Véleményem szerint van esély arra, hogy meg fogjátok tudni próbálni eggyütt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!