Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék kiszabadulni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék kiszabadulni a mókuskerékből?

Figyelt kérdés

Prűd, torz nevelést kaptam, elkényesztettek, bár dolgoznom kellett kerti munkákon, háztájban, épitkezésen, mégis mindig elégedetlenek voltak velem, utolsó lusta semmirekellőnek tartottak apámék. Az sosem zavarta öket, hogy a lányokkal semmilyen ügyem nincsen, amikor volt, akkor csak lebaxást kaptam, amiért másképp viselkedtem az érzelmi érintettség miatt.

bekerültem egyetemre, nehéz iskola, nulla lány. Mivel gyenge középsikolábol jöttem, ezért szépen bukdácsoltam az elején, ekkor is elö lettem szedve, hogy azért bukok meg, mert zenélek (igen, elektronikus zene volt a hobbim éveken keresztül)

3 éven keresztül semmi közöm nem volt nőkhöz, minden héten sirtam a vonaton hazauton, sokszor éjszaka is a koliban. Igy kellett végigküszködnöm magam vizsgákon, feladatokon.

Lett végül egy kis elhanyagolt csajom, vele voltam 1 évig, ha ő nincs meg a szex, akkor tuti kibukok az egyetemröl. Amikor volt csajom, akkor szépen ment az életem, BOLDOG VOLTAM. Én hagytam ott a csajt, mert sosem szerettem.

Most meg megprobáltam becsajozni itt pesten, de egyszerüen nem sikerül. Sorra randizok nökkel, smárolok is velük, mégis elküldenek a francba...leráznak.

Munkát sem akarok keresni, mert kicsit felháborit, hogy nincs csajom, pedig rengeteget küzdök érte, hogy legyen. Számtalan nővel ismerkedtem meg már, smároltam annyival, hogy meg sem tudom számolni, de leráznak és leráznak. Mintha semmi érdekük nem lenne abban, hogy velem szexeljenek vagy bármi. Nyilván ha sexelni nem akarnak, akkor járni sem.

Nyelvvizsgát kéne csinálnom, meg már pénzem is elfogyott, minden napom értelmetlenül telik el. Társkeresözöm egész nap, hátha lesz valami, de persze nem.

Ha elmennék dolgozni, akkor se lenne semmi, lévén hogy az egyetemen se volt. Minden napom céltanalnul telik, fáradtan, minden nap sirok már, hogy másoknak miért van csajuk akkor is ha trógerek, nekem meg miért kell dolgozni meg küszködni, hogy ESETLEG lehessen egy csajom. Nem értem az összefüggést. Hogy lesz a munkaviszonytól csajom?

Nem tudok kiszabadulni ebböl a mokuskerékböl, minden energiám elfogyott, és még mindig nem tudok becsajozni. Elegem van belöle, hogy 3-4 évente van valakim. Felőrli az egész életemet, hogy ez a sorsom, hogy most megint várjak ki tudja mennyi időt, amig rendbejön az életem a nulláról, vagy egyáltalán lesz életem, mivel sosem volt igazán. Mondjuk a becsajozás ugyse ezen mulik, hanem a külsőn...a csunya lányokat nem érdekli az életem, nekik teljesen elég az is ahogy kinézek és villoghatnak velem a barátnöik előtt, hogy őket is nőszámba veszi valaki.

2012. szept. 11. 20:09
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
mondjuk ezt ugy kell elképzelni, hogy az "azt se tudom hogy menjek oda egy lányhoz buliban" szintröl 8 honap alatt eljutottam az egyéjszakásig, ráadásul dögös csajjal
2012. szept. 11. 20:35
 12/26 Hunter92 ***** válasza:
Nem csak önfejlesztő könyvekre gondoltam, de ha olvastál ilyeneket és még mindig így állsz hozzá a dolgokhoz, akkor a többinek sem sok hasznát vennéd. Egyébként volt már dolgom hozzád hasonlóval, 5 évig volt osztálytársam egy ilyen srác, mint te. Próbáltam neki segíteni, de hülyeség volt. A magadfajta ember tudatosan ellenáll minden segítségnek, nem hajlandó belátni, hogy változnia kell néhány dologban, de ha be is látja, túl lusta ahhoz, hogy némi energiát fektessen be, ezért marad olyan amilyen és sír tovább, hogy szar az élete.
2012. szept. 11. 20:37
 13/26 Hunter92 ***** válasza:
Ha 8 hónap alatt ennyit fejlődtél, akkor k*rvára nincs értelme ennek az egésznek, amit leírtál.
2012. szept. 11. 20:38
 14/26 A kérdező kommentje:

deeeee és mégis akkor mit csináljak hogy legyen csajom?

egy éven keresztül égtem, szivtam, megszégyenültem emberek elött, nők előtt, akik leráztak, de csak mentem és csináltam. EGy ideig el lehetett viselni, de mostmár több elutasitást nem vagyok képes elszenvedni.

ha járnék dolgozni csak nehezebb lenne, mivel munkahelyen 0 nő lesz (gépészen végeztem)

ha nem nyomulok azért ráznak le, ha nyomulok azért. Ha valaki értékes, jó pasi, akkor nyomulhat akárhogy akkor is kelleni fog a nöknek, ha meg nem nyomul, akkor felszedik maguknak a nők.

2012. szept. 11. 20:39
 15/26 A kérdező kommentje:
ja mert megtanulni becsajozni nem 8 honap alatt lehet , hanem két hét alatt?
2012. szept. 11. 20:40
 16/26 Hunter92 ***** válasza:

"Ha valaki értékes..."

Pontosan. Éld úgy az életed, hogy értékes légy. Kezdetnek mondjuk menj el dolgozni! Mégis hány nőnek kéne egy olyan pasi, aki nem dolgozik, nem tanul, egész nap a társkereső előtt ül és siránkozik? Egynek sem.

2012. szept. 11. 20:42
 17/26 A kérdező kommentje:
hát ha jól néznék ki akkor bizony hogy kellenék...a csunya lányokat pl nem érdekli az életem, mert nekik elég a külsőm is, hogy villoghassanak a barátnöknek, hogy őket is nőszámba vegye valaki, de ezt le is irtam
2012. szept. 11. 20:43
 18/26 A kérdező kommentje:
és egy utolsó link tróger alkesz egyetmista miért kell a lányoknak, he?
2012. szept. 11. 20:43
 19/26 Hunter92 ***** válasza:
8 hónap alatt ez k*rva nagy fejlődés, ha 0-ról indultál, ahogy mondtad. Ezért írtam, hogy nincs értelme az egész siránkozásnak, mert, ha 8 hónap után már sikereid voltak, akkor nem értem, hogy most mi bajod van.
2012. szept. 11. 20:44
 20/26 A kérdező kommentje:
az hogy padlót fogtam megint. és nem értem az okát. Mondjuk még ma olyan szinten vagyok, hogy pl ha buliban megtetszik egy lány (2-3 ilyen lány van /buli), akkor oda tudok menni az egész társaságához és meg tudom mondani, hogy mit akarok. PL mult héten 4 lány 2 fiu + a célpont összeálllitásu társasághoz mentem oda, a lánynak nem tetszettem, fejemhez vágtak egy gyujtót, de azért a társaságbol egy másik lány, aki szintén tetszett, csak elsőre nem vettem észre, megadta a számát. MEg a facebookját. Pedig nem is kértem. MOst viszont ez a lány se repes annyira az örömtöl, hogy irtam neki, pedig ott még azt mondta, hogy majd irni fog. Ja és ilyen esetekkel van tele a padlás-
2012. szept. 11. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!