Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 évesen kicsit k*rvás. :D Aztán meg sírsz, hogy csak meg akarnak d*gni..
Egyébként nem nagyon látszik se az alakod, se az arcod, de amennyi látszik az csinos.
ma 17:30
Ne aggodj, engem is lepontoztak,de nem érdekel:D Ha nekik ez jol esik...
szerintem szép!
hova valósi vagy! ;)
olyan pics-ás vagy, rib anc stílus, igénytelen számomra ez a megjelenés (tudom hogy adsz a külsőre, csak éppen ez negatív hatást kelt bennem, meg szentem másokban)
A fejed átlagos, de nem szép, olyan csúnyább, de nem a borzalom kategória, szóval a csúnyábbik átlag
szóval szerintem nem vagy vészes a tested akár jónak is mondható, de összhatásra nem jössz be
Én lány vagyok, szerintem szép vagy néhány lány örülne ha még ennyire is szép lenne.
A pasik meg játszák itt magukat, ha egyszer szembetalálnák
veled magukat az utcán, tuti nem ezt mondanák, hogy "jah átlagos". Jóval átlag felüli :D Csak kár, hogy az arcodból sem sok látszik, de így is szép szerintem :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!