Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/33 anonim válasza:
semmi extra, több száz ilyen futkározik az utcán.
2/33 anonim válasza:
Nyaktól lefelé igen, de a fejed zabért kiált.. :D Te kérdezted, úgyhogy nem kell megsértődni. :) Az ilyen önbizalomnövelő képfelpakolós kérdésektől egyébként is kinyílik a bicska a zsebemben.
4/33 anonim válasza:
Ahhoz, hogy jól nézz ki neked kell magassarkú meg seggvillantós ruha? ..
7/33 anonim válasza:
szia! mizujs ? hàny éves vagy?
:DDDDD
8/33 anonim válasza:
Én az ilyen lányokat messziről kerülöm, már bocs.:) Jobban néznél ki ha lenne rajtad valami ruha, meg normális cipő. Ja, meg kevésbé k.rvás!:)
9/33 A kérdező kommentje:
17 vagyok de tudom hogy vannak hibáim nme vagyok tökéletes :)és ez jol van igy
2012. szept. 11. 17:12
10/33 anonim válasza:
Hát..elég k.rvás ez a ruha,amúgy a testtel,így ránézésre nincs gond(persze előröl nem lehet látni semmit),átlagosan nézel ki és legközelebb próbálj jobb minőségű képet készíteni,mert az arcod olyan,mintha el lenne mosódva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!