Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem igen. Ami viszont még jobban tetszik az a stílusod. Bejön az ilyen öltözék.
A cipőre meg megy a plusz pont. Nagyon szuper!
Szerintem te simán az átlag fölé tartozol.
Szóval ige, elég jól nézel ki.
22F
jol nézel ki ! :)
de szerintem ezt te is tudod ! nem ? :)
Most komolyan... Mégis miért 0%-os a válaszom?
Ennyi irigy ocsmányság jár ide fel aki nem bír azzal a tudattal élni, hogy vannak nála jobbak?
Szánalom ami itt megy, komolyan...
Nagy ritkán megfordul errefelé egy csaj aki végre kinéz valahogy... Erre... Á, mind1.
22F
Az arcodból nem látni sokat, de az alapján, ami sejlik, szerintem kicsit öreges. Bőven 25-ön felülinek néznélek, de ez lehet a kép hibája is. A látszódó arcvonásaid sem tetszenek különösebben.
Az alakod jónak tűnik, bár innen nem mondanám meg, hogy van-e hasad, vagy nincs.
Az öltözéked egyáltalán nem tetszik. Közönséges. Olcsó lotyónak tűnsz tőle, akinek a porcikái a férfiak egy bizonyos porcikája után kiált. Van, akinek ez bejön, persze, még normálisabbak is beeshetnek ebbe a kategóriába, de nem csodálkoznék a helyedben, ha olyanokkal futnék össze, akik csak élvezkedni akarnak.
Természetesen a te dolgod, fiatal vagy, valószínűleg most éled azt az időszakodat, amikor azt akarod, hogy minél többen figyeljenek fel arra, hogy létezel. Csak vigyázz arra, hogy a viselkedéseddel ne támaszd alá a látszatot, mert akkor nem biztos, hogy azt a bélyeget fogod megkapni, amit szeretnél. A helyedben én egy olyan ruhákat keresnék, amik ugyan kiemelik az alakomat, de nem ilyen közönségesek,inkább kifinomultak, vagy játékosak, pajkosak.
*Ez a vélemény egy másik nő véleménye, így nem feltétlenül tekinthető reprezentatívnak =)*
Na most ha mindenkinek kint kellene, hogy legyen az
arcképe a hozzászólásnál, akkor irtó nagy röhögések
lennének. Itt sajnos nem érvénesül a
"ne azt nézd, mit mond, hanem hogy ki mondja" elv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!