Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre rájönne a majdani pasim? Milyen mértékig lehetnek titkaik a pároknak egymás előtt?
Figyelt kérdés
Sokáig reménykedtem hogy összejövök a legjobb barátnőmmel (sőt néha még most is eljátszok a gondolattal hogy milyen jó lenne), de mivel nem jött össze a dolog, beláttam hogy kár reménykedni, és ideje normális életet kezdeni. Rájöhet erre a barátom majd hogy a nagy ragaszkodás a barátnőmhöz mást is takar? Vagy sikerülhet leplezni a dolgokat?2012. szept. 11. 09:51
11/11 anonim válasza:
Pontosítok: a pasikat csak a divatbiszex luvnyák érdeklik, akik a pasi kedvéért nőkkel is képesek szexelni. Ezek igazából csak a pasikhoz vonzódnak és csak a pasijuk kedvéért csinálják nőkkel is. Tudom, miről beszélek, én is csináltam ilyen lájtosabb szexi videót egy barátnőmmel, az akkori barátom kedvéért, de hangsúlyozom, hogy csak a kedvéért. Akik érzelmileg is húznak a nőkhöz és egyszer pasiba máskor nőbe SZERELMESEK, szerintem komoly kapcsolatra felejtős nekik. Én se tűrném, hogy a párom kétütemű legyen. Te igaziból biszex lehetsz, ha képes vagy nővel és férfival is elképzelni az életedet. Ez esetben én a helyedben olyan párt választanék, aki maga is biszex, előtte nem lesz kínos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!