Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vallanak színt a lányok, nők; ahelyett, hogy fiúk sokaságát vágják tönkre?
A kérdés, amiről szeretnék beszélni, szerintem sokkal több embert érint, mint amennyien bevallják.
Sokan élünk úgy, hogy túlságosan is a környezetünknek akarunk megfelelni. Ami a csajozást, lányok kérdését illeti, többen gondoljuk úgy, hogy érdemes meghallgatni a nőismerőseink tanácsait. Amik természetesen semmit nem érnek, mert tanácsadáskor a logikát használják, míg párválasztáskor az ösztöneiket.
Ennek következtében én is meglehetősen elrontottam az életemet. Ez már mindegy, viszont érdekelne, hogy miért nem vesznek erőt magukon ezek az állítólagos jóbarátok és vagy adnak normális tanácsot vagy elküldik a srácot valakihez, aki tényleg segíteni tud. Gondolok itt pl. arra, amikor egy anya képes elnézni a fia vergődését, aki a túlzottan anyás nevelés miatt lesz tehetetlen a lányok terén. Vagy azok a nőismerősök, akik képesek akárt évekig etetni akár a legjobb fiúbarátjukat vagy rokonukat is azzal, hogy előzékenynek, udvariasnak, stb... kell lenniük; a nyers valóság kimondása helyett.
Szóval, ha tényleg szeretik azt az illető srácot és szeretnék, hogy boldog legyen; akkor miért nem adnak neki igazi segítséget?
A problémával magam is szembesültem.
Azért nem mondják meg az igazat, mert maguk sem tudják, hogy az ösztönök szerint választanak párt.
Választanak egy bunkó parét, elintézik annyival, hogy "nem tudom, miért, de szeretem", és ennyi.
A társadalmi normák szerinti értékeket (udvariasság, őszinteség, előzékenység) pedig barátnőkkel, illetve a "meleg barátokkal" lerendezik. Tehát a kedves fiúkat használják lelki szemetesládának, míg az erős férfivel szexelnek.
Komolyan mondom, az összes félénk, kedves fiúnak készíteni kellene egy oktatófilmet erről az egészről.
Sajnos én magam is elhittem, amit először a népmesék, majd később a filmek belénk oltottak, a szülői nevelés meg eleve sz#r volt. A fél életem elment emiatt a tévedés miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!