Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ír vissza Facebookon nekem egy lány?
Figyelt kérdés
Az egész úgy kezdődött... hogy most nem rég hétvégén voltam A BorgWarner Napon... és ott megláttam egy lányt aki nagyon meg tetszett... Mikor haza mentünk nagy nehezen bejelöltem Facebookon mert megtaláltam... Akkor Írtam neki... Kérdeztem tőle hogy nem gond hogy bejelöltem... mondta nem... Kérdezte honnan ismerem mondtam hogy BorgWarner napról ismerem és hogy nagyon tetszik... És azóta nem ír vissza:/ Ez miért van talán nem jövök be neki és nem akar megbántani ezért nem ír?...2012. szept. 10. 21:44
1/4 anonim válasza:
Hát így nem kellett volna lerohannod hogy "és hogy nagyon tetszik" Ezzel lehet visszafordíthatatlan károkat sikerült csinálnod :S Manapság már nem nagyon jó ötlet így indítani :S Hát lehet ő máshogy gondolja és nem akar megbántani, lehet hogy nem tetszik neki a szitu, hogy láttad, bejelölted és azt írtad hogy tetszik, vagy valami ilyesmi...
2/4 anonim válasza:
mert egy ostoba dögunalmas töketlen fajankó vagy! a csaj mégcsak nem is emlékezett rád, ennyire nem érdekelted őt :D visszaigazolt, mert "elférsz az ismerősei között", de magasról sz*rik rád
3/4 anonim válasza:
lerohantad, bár valószínű, hogy az esete sem lehetsz
4/4 anonim válasza:
Pfff és még kérdezed miért?? Ember, olvasd vissza a kérdésed -.- Amúgy meg az ilyen "Facebook-on-bejelölöm-tetszik-szeretem-szmájli-szív" dolog nem nyerő. Egyetlen normális csaj se írna vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!