Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy lány letöröl, de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány letöröl, de nem tilt le a facebookon akkor startol majd még?

Figyelt kérdés

Mindig tiltást kaptam sima törlést szinte sose.

A helyzet az, hogy majdnem összejöttem egy lánnyal, de rájött, hogy megcsalná a barátját, vagy simán meggondolta magát nem tudom, és azóta nem áll szóba velem. Na én nem vettem időben a lapot ezért kicsit el is durvult a helyzet és most nézem, hogy törölt az ismerősök közül.

Gondolom ha úgy áll a helyzet be fog jelölni és rámír, vagy ezt fullra felejtsem el, ne ringassam magam ilyen tündérmesékbe? Nagyon nehéz megállni, hogy ne zaklassam élőben, online, azok után ami történt. És nem tartom valószínűnek, hogy keresni fog, mert biztos addigra kialakul majd valami mélyebb kapcsolata a többiekkel.

2012. szept. 6. 02:41
 1/4 A kérdező kommentje:
Na meg lányok, ti mit gondoltok erről, ha valakivel majdnem összejöttök az nagyon ott van a szeren nem?
2012. szept. 6. 02:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne legyél bunkó! Felejtsd el a lányt!!!!
2012. szept. 6. 02:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Na ebből egy szót nem értek, de lehet jobb is....
2012. szept. 6. 02:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? 15?
2012. szept. 6. 03:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!