Ha egy lány letöröl a facebookon mikor jelölhetem vissza?
Figyelt kérdés
Jelzés értékű, hogy csak törölt, nem tiltott, viszont nekem kell visszajelölni, vagy várjam meg amíg ő kezdeményezi ezt? Esetleg mindenképp beszéljek vele előtte élőben?2012. szept. 9. 21:38
2/6 anonim válasza:
szerintem ne zaklasd facebookon akk biztos nem törölt volna
3/6 anonim válasza:
Mikor lehet visszajelölni BAhaaaahaha! Mitől gondolod hogy ha törölt akkor arra vár hogy visszajelöld.
Vagy jelöld vissza ő meg max nem fogadja el.
4/6 anonim válasza:
Engem is törölt egy "ismerősöm", de az életben nem jelölném vissza mert amilyen rendesnek tűnt, annyira rohadt is belülről.
5/6 anonim válasza:
Engem is töröltek már le és leszarom.
Én viszont töröltem le elég közeli ismerősömet és azért tettem, mert nem vagyok rá kíváncsi. Valahogy nem vette az adást és havonta jelölgetett vissza...
6/6 anonim válasza:
Kérned kell hivatalos értesítést hogy választ vársz hogy miért törölt le! Ha ezután nem tilt akkor a küldés dátuma utáni első holdtöltekor jelölheted őt vissza hivatalosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!