Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A csajok miért szeretik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajok miért szeretik mutogatni a (néha nemlétező) dekoltázsukat facebookon?

Figyelt kérdés
Aztán a barát-zónások telespammelik hogy "jaj de gyönyörű vagy"
2012. szept. 10. 12:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nyitottabb a világnézetem, csak tudod elég szomorú, hogy a 16 éveseknek már harangozni lehet a pinájukban. Most jó?
2012. szept. 10. 21:57
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként meg nem csorgatom, mert van NORMÁLIS barátnőm, és nem egy szakadt k*rva aki facebookon publikálja a csöcseit.
2012. szept. 10. 21:58
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

ma 21:24

Azért, mert valaki nem gerjed az ostoba lányokra még nem töketlen. Sőt... Talán épp ellenkezőleg.

2012. szept. 10. 22:08
 14/20 anonim ***** válasza:
Jó értettem hóbé,te mibõl gondolod,hogy tizenéves csitri vagyok?Bocs gratulállok a barátnõdhöz,nagyon sok boldogságot,nem vagyok szakadt k*rva még facem sincs de ha teszem azt felpakolják magukat megnézem itt pl,de nem illetem eggybõl r*banc vagy hasonló jelzõkkel.Párkapcsolatban vagyok 15 éve lányom is van és nem ösztönzöm az efféle viselkedésre.De ne haragudj most még nem szeretnék pusztulni,és féregnek pedig túl szép vagyok.
2012. szept. 10. 23:10
 15/20 anonim ***** válasza:
Pedig ahogy látom eléggé el vagy szállva magadtól. Nos ha nincs facebookod, nem is értem egyáltalán miért szóltál hozzá a kérdéshez. Hiszen nem neked kell nap mint nap nézegetni az ilyen képeket.
2012. szept. 10. 23:25
 16/20 anonim ***** válasza:
Nagyon aranyos vagy,hogy egy plusz bókot is írtál,köszike akkor ámin.Elvagyok szállva magamtól (bár nállam alázatosabb csajt ritkán talállni),de nem számit.Sógornõmnek a facere viszont mikor eggyütt felnézünk az nem is ér?Azért szóltam bele.Nos nagyon szép napot aztán remélem mindent az orrom alá dörzsöltél ami piszkállta a begyedet.
2012. szept. 11. 08:35
 17/20 anonim ***** válasza:
Utolsó, te egy rémes alak lehetsz.
2012. szept. 11. 11:47
 18/20 anonim ***** válasza:
9%
Annyira mint ahogy te képzeled nem.És ne fürggyé le!!!Idi*ta!!!
2012. szept. 11. 12:16
 19/20 anonim ***** válasza:
Ge*i akaszd már fel magad, vagy netán segítsek? Egy rendőr keze sokáig elér :)
2012. szept. 11. 15:34
 20/20 anonim ***** válasza:

'asszed te vagy a sztá?'

Pepsi Béla

2013. okt. 18. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!