Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok miért szeretik mutogatni a (néha nemlétező) dekoltázsukat facebookon?
Figyelt kérdés
Aztán a barát-zónások telespammelik hogy "jaj de gyönyörű vagy"2012. szept. 10. 12:48
11/20 anonim válasza:
Nekem is nyitottabb a világnézetem, csak tudod elég szomorú, hogy a 16 éveseknek már harangozni lehet a pinájukban. Most jó?
12/20 anonim válasza:
Egyébként meg nem csorgatom, mert van NORMÁLIS barátnőm, és nem egy szakadt k*rva aki facebookon publikálja a csöcseit.
13/20 anonim válasza:
ma 21:24
Azért, mert valaki nem gerjed az ostoba lányokra még nem töketlen. Sőt... Talán épp ellenkezőleg.
14/20 anonim válasza:
Jó értettem hóbé,te mibõl gondolod,hogy tizenéves csitri vagyok?Bocs gratulállok a barátnõdhöz,nagyon sok boldogságot,nem vagyok szakadt k*rva még facem sincs de ha teszem azt felpakolják magukat megnézem itt pl,de nem illetem eggybõl r*banc vagy hasonló jelzõkkel.Párkapcsolatban vagyok 15 éve lányom is van és nem ösztönzöm az efféle viselkedésre.De ne haragudj most még nem szeretnék pusztulni,és féregnek pedig túl szép vagyok.
15/20 anonim válasza:
Pedig ahogy látom eléggé el vagy szállva magadtól. Nos ha nincs facebookod, nem is értem egyáltalán miért szóltál hozzá a kérdéshez. Hiszen nem neked kell nap mint nap nézegetni az ilyen képeket.
16/20 anonim válasza:
Nagyon aranyos vagy,hogy egy plusz bókot is írtál,köszike akkor ámin.Elvagyok szállva magamtól (bár nállam alázatosabb csajt ritkán talállni),de nem számit.Sógornõmnek a facere viszont mikor eggyütt felnézünk az nem is ér?Azért szóltam bele.Nos nagyon szép napot aztán remélem mindent az orrom alá dörzsöltél ami piszkállta a begyedet.
17/20 anonim válasza:
Utolsó, te egy rémes alak lehetsz.
18/20 anonim válasza:
Annyira mint ahogy te képzeled nem.És ne fürggyé le!!!Idi*ta!!!
19/20 anonim válasza:
Ge*i akaszd már fel magad, vagy netán segítsek? Egy rendőr keze sokáig elér :)
20/20 anonim válasza:
'asszed te vagy a sztá?'
Pepsi Béla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!