Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdekel rajta kívül más lány?
Van egy lány akibe belezúgtam,de lekoptatott a tipikus maradjunk barátok szöveggel.Más lányok azóta teljesen hidegen hagynak.Az egészben az az ironikus,hogy akik bepróbálkoztak nálam azok majdnem mind szép lányok voltak én pedig mindet lekoptattam,ez a lány viszont teljesen átlagos kinézetű,ismerősöm még azt is mondta,hogy ronda és engem pedig ő koptatott le.
Félre ne értsen senki,nem vagyok egy Adonisz és fogalmam sincs,hogy mi tetszhetett bennem azoknak a lányoknak.
Nem tudom,hogy miért nem érdekel azóta más lány,de ha valaki választ tudna adni rá azt megköszönném.
Kicsit ironikus ez az egész.Na meg most már tudom,hogy mit érezhettek azok a lányok akiket elutasítottam.Pedig az egyikük szerelmes levelet is írt,mondjuk akkor tényleg elég paraszt voltam.De akkor sem azért,mert meg akartam bántani,hanem mert leblokkoltam és nem tudtam,hogy reagáljak.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!