Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én miért vagyok ilyen?
Figyelt kérdés
Folyton szeretgetnék, ölelgetnék, puszilgatnék lányokat, persze nem akárkit, de ez az érzés mindig itt van bennem, legyen reggel, dél vagy este. Eléggé fura, hogyha meglátok egy lányt erre gondolok, elgyengít és érzelmesség, érzékennyé tesz, szeretnék végre egy napot úgy megélni, hogy nem kínoz ez az érzés. Gyakran gondolok arra, hogy bár lenne egy lány, aki az én szeretetemre vágyna és akkor végre foglalkozhatnék vele.2012. szept. 8. 21:38
1/5 anonim válasza:
Ez annyira aranyooos. :D Nem értem, hogy neked miért nincs barátnőd, ha ilyen vagy. :o
3/5 anonim válasza:
Szeretet hiány. Én is ilyen vagyok, egyből meglátok egy srácot átölelném stbstb. ilyen az élet.
14/l
4/5 anonim válasza:
jajjj,én ugy vágyok iylen barátra (:
5/5 anonim válasza:
Érdekes dolog, én is valahogy hasonlóan vagyok ezzel, ha nem is ilyen intenzíven. Mindenesetre én néha már szabályosan érzem az űrt a szívemben, amit be akarok tölteni valakivel, hogy végre legyen valaki, akit szerethetek. Egyébként szerintem ez talán egy kis szeretethiánynak lehet a "mellékhatása", jobban vágysz egy társra és törődésre, mint mások. Nincs ezzel semmi gond, csak meg kell tanulni néha figyelmen kívül hagyni és elraktározni valahová mélyebbre, úgy könnyebben telnek a napok.:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!