Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vallja be hogy szeret? 17/L
Hát ilyen hülye kérdést régen láttam már...:D
Mi honnan tudjuk mind ezt?
Tippelni persze lehet.
Vagy nem szeret és csak te gondolod ezt,vagy nem meri megmondani és az hogy tetszesz neki az nem egyenlő azzal hogy szeret is,lehet hogy tetszesz neki és jól megdugna,de nem egyenlő azzal hogy szeret is.
hát az h tetszel neki távolról sem azt jelenti h szeret v h akarna tőled bármit.
+ a biztos forrásod talán titkosszolgálat v mi? mert ha nem akkor valszeg rosszul tudja :)
Az legjobb barátnőm mondta nekem mert ő jóba van vele.
volt egyszer egy olyan helyzet hogy írtam neki hogy szeretlek és vissza írja ugyanezt.később (másnap) is írtam neki hogy szeretlek és akkor ennyi volt a válasza: ok!
erre mit mondjak? o.O
Túlbonyolítod a dolgokat, ne legyél ennyire lány. Ha tetszel neki, és akar valamit, akkor majd csak összeszedi a bátorságát. Ha meg nem, akkor nem is tetszel neki, vagy csak nem akar kapcsolatot. Mindenesetre ne járj olyannal, aki nem elég tökös ahhoz, hogy eléd álljon és megmondja kerek-perec a dolgot, higyj nekem, én jártam már így, hogy hajtottam egy fiút jó sokáig, mert kis töketlen volt, és nem mert lépni sose, és a végén az egész nagyon rossz volt...
17 L
Már a testvérével járok;))
És nagyon jó barátok lettünk vele :D
De azért köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!