Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom hogy ez mi, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom hogy ez mi, hogy tényleg csak birtoklási vágy de megesküdött nekem hogy miota szakitottunk nem volt senkivel meg balhézik lehet hogy csak a büszkesége nem engedi hogy bevallja hogy szeret? Vagy nem vallja be magának?

Figyelt kérdés
Az az érdekes hogy még együtt voltunk 1 év 9 hónapig nem féltékenykedett igy mint most egy hónap alatt de én nagyon szeretem
2009. máj. 12. 19:52
 1/1 anonim ***** válasza:
Hm..érdekes. Lehet most jött rá mennyire szeret. Vagy azt tudom még elképzelni, hogy még nincs tisztáa vele, hogy mit akar tőled, és szeretné, hogy amíg nem dönt, addig te nehogy más párt találj...
2009. aug. 19. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!