Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél olyan fiúval akinek festő a szakmája?
Figyelt kérdés
Festőként végeztem és a szakmámban is dolgozok. Most ne a fizetést nézzük mert igaz hogy most keveset keresek de ha saját munkát csinálok akkor 2-3szor annyit keresek mint így amikor dolgozok egy maszeknak.
Azért kérdezem mert ez azért elég piszkos munka, mindig tiszta festék vagyok, van olyan amikor alig tudom lemosni, a köröm körül főleg nehéz.
Én nem öltönyben dolgozok és nem klímás helyiségben vagyok...
2012. szept. 8. 10:49
1/10 A kérdező kommentje:
Nem cigizek, nem vagyok alkoholista tehát ne egy tipikus szakmunkást képzeljetek el.
2012. szept. 8. 10:49
2/10 anonim válasza:
apám is festő.
És akkor mi van? Ez is egy munka
2012. szept. 8. 10:50
3/10 piicur válasza:
szerintem van benne valami egzotikus :))
amúgy is ha a belsőd megfogna, csak csodálnám, hogy ilyen tehetséges vagy valamiben .d
2012. szept. 8. 10:51
4/10 anonim válasza:
Inkább lennék festő mint egy öltönyös barom.. annak is van hátránya hiszen honnan tudná hogy nem csak a pénzért van vele a nő... te legalább tudod hogy szeret egyébként meg nem hiszem hogy sokat számitana:D
2012. szept. 8. 10:52
5/10 anonim válasza:
Semmi baj nincs ezzel. Az olyan lányokat messziről kerüld el, aki ilyen alapján választ, ennyi.
2012. szept. 8. 11:02
6/10 anonim válasza:
Ha egyébként minden rendben van veled (úgy értem, úgy tetszel nekem ahogy vagy), még imponálna is, hogy ilyen tisztességes munkád van, pláne, ha szereted és becsületesen dolgozol. 1000x többet ér, mint egy öltönyös majom, aki nyájaskodással, napi seggnyalással próbál előre jutni, és ki tudja milyen állapotban van mindezek után a lelke, személyisége..
2012. szept. 8. 11:07
7/10 anonim válasza:
Ha nem vagy egy tapló, akkor nem lenne gondom vele, de sajnos hozzátartozik, hogy 2-3 festő végzetségű és szakmájában is dolgozó ismerősöm hatalmas paraszt. Nem általánosítok, mert 2-3 ember alapján kár lenne megítélni egy egész szakmát, egészen biztosan léteznek normálisak is, de sajnos nekem jelenleg csak ennyi viszonyítási alapom van. A lényeg, hogyha rendes, kedves, normális srácról lenne szó, akkor nem zavarna.
2012. szept. 8. 11:08
8/10 anonim válasza:
semmi probléma nincsen ezzel, persze, összejönnék, ha egyébként bejössz, meg a belső tulajdonságaid is stimmelnek, meg megfogsz valamivel :)
2012. szept. 8. 11:10
9/10 anonim válasza:
Persze :)
2012. szept. 8. 11:25
10/10 anonim válasza:
Ezt a kérdést fel sem kellett volna tenni :)
A festői munkától fa.sza tested lesz, a csajok azt meg szeretik. Sőt kifejezetten van olyan is, akik bukik a festő, asztalos, stb szakmunkásokra. Sokszor van szerepjátékos szex, hogy felmész a lakásba a festős ruhádba, árajánlatot adni lakásfestésre, és jól megdugod a csajt :)
Hidd el, ebből a szakmából még előnyöd is lehet, csak ne legyél olyan mint sokan, hogy isznak cigiznek. Élj egészségesen! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!