Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem túl gyors tempó? /Lent/

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem túl gyors tempó? /Lent/

Figyelt kérdés

Van egy lány most 8.-ok vagyunk mind ketten (tehát 7eve ismerjük egymást). Na szóval én már 2 hónapja szerelmes vok belé de nem merek vele beszélni.. Régebben tök jól el beszélgettünk de amióta többet érzek iránta egyszerűen nem merek hozzá szólni. Iskolában mindig őt nézem néha elég feltűnően már ő is észre vette párszor de amikor ő is rám néz akkor elnézek másfelé. Ez azért van mert k*rvára szégyenlős vagyok. Most elhatároztam hogy holnap elmondom neki az igazat azaz a következőt: "Azért nem merek sose hozzád szólni mert amikor rád nézek akk a szívem majd kiugrik a helyéről, az agyam pedig leblokkol.. Szóval csak annyit akartam mondani hogy SZERETLEK!" szerintetek jó ötlet? Légyszíves normális válaszokat köszi! F14

Ui.: nem kell olyanoknak írni aki azt írná h "ti még tanuljatok" stb.. Ja és telon írtam bocs a helyesírási hibákért!

2012. szept. 6. 18:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem jo otlet, foleg a ti korotokban ez tetszeni fog neki.

Hajra es remelem o is szeret teged.

De ez tok cuki volt.

2012. szept. 6. 18:53
 2/5 anonim ***** válasza:
ez aranyos,szerintem jó ötlet!!:) mond el neki mit érzel
2012. szept. 6. 19:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Most nagyon fel vagyok dúlva, mert megtévesztő volt a kérdés, én meg gyanútlanul idekattintottam, miközben meg nem is szex a téma! Irgum-burgum!
2012. szept. 6. 19:51
 4/5 A kérdező kommentje:
1.,2. Köszi :)) 3. Bocsi h ezt írtam kérdésnek de nem jutott jobb eszembe :D
2012. szept. 6. 20:05
 5/5 anonim ***** válasza:

No problem! Bocsánatkérés elfogadva!

De ha már itt vok, akkor válaszolok is...

Sztem holnap hatalmas bakit készülsz elkövetni!

Kár lenne így belebarmolnod a dologba, mint elefánt a porcelánboltba! Ne tedd, mert ő nem biztos, hogy ezt a vallomást el tudja így fogadni! Előbb próbálj meg vele vmi kapcsolatot kialakítani, és csak később tegyél életre szóló vallomásokat neki!

Az isten áldjon már meg! Próbáld már állni legalább 2 másodpercig a tekintetét, mosolyogj rá, kérdezz tőle vmit (akár egy tantárgyról, miben jobb mint te), és aztán majd beindul tán a traccsparti köztetek. Én általánosban azzal mentem oda a csajhoz, hogy neki van magnója (te nem biztos, hogy ismered már - a zempénégy előggye volt), és hogy másoljon már át nekem pár kazettát. Felmentem hozzá, átvettük a számokat, dumáltunk, és évekig együtt voltunk.

2012. szept. 6. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!