Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, volt olyan, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, volt olyan, hogy a gyors tempó elriasztott a pasitól, aki amúgy még tetszett is?

Figyelt kérdés
Hogy pl épp hogy elkezdtetek ismerkedni, erre rögtön járni akar? Vagy pl jártok már, de neki már a házasságon jár az esze. És ti nem voltatok kész követni ezt a tempót, mert valami okból még nem éreztétek késznek rá magatokat. Engem eddig kétszer riasztott el pasi így.
2011. nov. 14. 16:56
 1/10 anonim ***** válasza:

Én ezen nevetni szoktam, főleg egy hónap utána már tudjuk hány gyereket akarunk, meg milyen házat... :D

19L

különben én nem veszem ezeket a kapcsolatokat komolyan amilyen gyorsan beléd szeret, olyan gyorsan ki is megteszi

...

2011. nov. 14. 16:58
 2/10 anonim ***** válasza:
a te apád hol bankol?
2011. nov. 14. 17:00
 3/10 A kérdező kommentje:
2. Miért?
2011. nov. 14. 17:04
 4/10 anonim ***** válasza:
Az enyém az ersztéénééé xD
2011. nov. 14. 17:07
 5/10 anonim ***** válasza:

Nagyon vicces ember vagy,

reklámokon nőttél fel? :P :D

2011. nov. 14. 17:12
 6/10 LadyLee ***** válasza:

Igen! Ha hirtelen akarnak csapdába zárni, megriadok és lelépek.

Szeretem, ha szépen lassan alakulnak ki a dolgok. Pláne ne szórakoztassanak engem házassággal...

2011. nov. 14. 17:25
 7/10 A kérdező kommentje:

Kedves 5. válaszoló!

Igen, én is így vagyok vele. Egyszer azért nem beszéltem meg második randit, mert a pasi akivel randiztan, megkérdezte, hogy vele el tudnék-e képzelni komoly kapcsolatot. De még csak 2 órája beszélegettünk, alig tudtam róla valamit, csak ilyen általános dolgokat.

Másik pedig hogy volt már jeggyűrű az ujjamon... A pasi idősebb volt nálam pár évvel, és ő már kész volt a házasságra, gyerekekre... Teljesen komolyan tervezett. Én meg még csak 19 voltam, és nekem ő volt az első. Kinyírta bennem a szerelmet a tudat, hogy még csak megkomolyodni, felnőni sincs időm, de már ruhát mosok a férjemre, meg pelenkázok meg főzök. Van, aki érett ennyi évesen az ilyesmire, de én nem voltam. Szakítottam vele.

Mostmár persze máshogy gondolkodom, és az hiszem tudnék komolyabban tervezni, de az előző esetekből tanultam annyit, hogy nem szabad rohanni, és időt kell adni a másiknak-szabad teret, hogy ne érezze magát sarokba szorítva. Az, hogy az egyik fél már lépésekkel a másik előtt jár a tervezásben, az nem működik.

2011. nov. 14. 17:37
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát,pont most vagyok ilyen helyzetben.

Összeköltöztünk a barátommal(ő jött hozzánk,nem csak a kapcsolatunk miatt,más okokból is),5 hónapja.Amikor azt mondta,el akar jegyezni Karácsonykor,megrémültem és hazaküldtem,valószínű,hogy szakítani fogunk.Egyszerűen ennyire komoly dolgokra nem állok készen, ő meg nem érti,mi a bajom.Már 2. hónapnál is letérdelt elém és megkérte a kezem,bár nem hivatalosan(ilyen téren eléggé hagyományőrző vagyok,előbb apámtól kell elkérnie),és akkor is megijedtem,hirtelen nem tudtam,mit mondjak,sarokba szorítva éreztem magam és menekülni akartam...Egy szó,mint száz: Tudom,miről beszélsz.

2011. nov. 14. 22:37
 9/10 anonim ***** válasza:

Például a szeretlek szó már hamar elhangzott valakinél.Az egyik srác,már az első randi után mondta nekem,vele aztán nem lett semmi,mert szexnél kiderült,hogy nem vonzódom hozzá :/

Volt egy másik,aki a második tali után(nem randi volt,mert voltak ott haverok is),mondta,hogy belémzúgott.Na ettől jobban megijedtem.Végül csak összejöttem vele pár hét után,aztán meg jól át is vert :D

2011. nov. 15. 11:17
 10/10 LadyLee ***** válasza:

"Például a szeretlek szó már hamar elhangzott valakinél.Az egyik srác,már az első randi után mondta nekem"

Na ez nálam az, amitől azonnal hátat fordítok. Első randin ilyeneket, te jó ég... Az még hagyján, hogy megrémülök, de ráadásul az ilyen srác jó eséllyel nem is gondolja kaomolyan. Mindig is gyanúsak voltak nekem azok a srácok, akik könnyen és gyakran és hamar mondanak ilyesmit. Engem az a srác vert át a legjobban, aki a legtöbbször mondta, hogy szeret. És persze az is kiderült, hogy ez egyszer sem volt igaz.

2011. nov. 15. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!