Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez terjed ilyen úton, átszakad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez terjed ilyen úton, átszakadhatott a szűzhártyám? Dupla kérdés!

Figyelt kérdés
Szóval már egy ideje együtt voltam a barátommal és ujjazásig jutottunk.Aztán elváltak útjaink és rá 1 hónapra sárgás,nagyon büdös,gusztustalan folyásom lett,amilyen még sosem volt,mert mindig is a higiéniára törekedtem.Az egyik kérdés az hogy ez vajon lehetett-e attól amit ő csinált?A másik pedig hogy felraktam egy hüvelykúpot erre az egészre,amit anya adott.Nagyon csípni kezdett,ezért kivettem.Reggel viszont a hüvelyem vagy körülötte teljesen feldagadt,iszonyúan fáj,most is alig tudok menni.És véreztem is,bár az is igaz hogy a menzeszemnek is most kellene megjönnie.Szerintetek itt a szűzháryaátszakadásról,mert annyira durván helyeztem fel a kúpot van szó vagy semmi köze hozzá?Légyszi normálisan válaszoljatok!:(Anyának nem mertem elmondani ezt a gombás fertőzést és mióta elmondtam mióta van,azzal ijesztget hogy klamédiát is kaphatok!
2012. szept. 6. 16:22
 1/6 A kérdező kommentje:
*van szó
2012. szept. 6. 16:23
 2/6 anonim ***** válasza:

Hülyevagy.

Először is takarodj az orvoshoz. Másodszor a szűzhártyád már lehet, hogy rég átszakadt és ez csak egy fertőzés, mert a gyökér aki ujjazott nem mosott kezet.

2012. szept. 6. 16:24
 3/6 anonim ***** válasza:
A szűzhártyád nem sérülhetett a kútól, ez tuti. Ja, ha a srácnak koszos volt a keze, akkor elfertőződhettél. A kúpra pedig lehet hogy allergiás voltál. Irány a doki!
2012. szept. 6. 16:25
 4/6 anonim ***** válasza:

A kúptól félsz, hogy átszakadt, de az ujjazástól nem? Pedig a kúp kisebb és óvatosabb is, mint egy ujj.

Egyébként ahogy írják: orvos azonnal!

2012. szept. 6. 16:29
 5/6 anonim ***** válasza:

NŐGYÓGYÁSZ!!!

Tök mindegy, mit gondolunk, baj van, és mi nem tudunk meggyógyítani!

Futás!

2012. szept. 6. 16:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Ennyi balf@sz válaszolót! Senkinek sem tűnt fel, hogy A SZAKÍTÁS UTÁN 1 HÓNAPPAL lett a ribinek folyása? És nyilván nem az ujjazás után szakítottak egyből, tehát több mint egy hónap után még a srácra fogja a hülyéje!

A fertőzés hamar kialakul, 1 nap és már érzed! Lúzer vagy szivike ha mindenki hibás, csak te nem! Anyunak külön grat!

A hüvely meg alapból öntisztító, egy koszos kéz meg sem árt neki. Főleg nem több mint egy hónap távlatából.

2012. szept. 7. 02:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!