Átszakadhatott már a szűzhártyám?
Sziasztok!
16 éves lány vagyok. Olvastam, hogy sportolás közben is átszakadhat és barátnőm anyukája aki védőnő azt mondta, hogy menstruációkor is sérülhet vagy akár át is szakadhat, személytől függ.Már lassacskán 5 éve lovagolok és már 12 évesen megjött. Lovaglás közben nem éreztem semmi fájdalmat. Vagy amikor ilyen módon szakad át a szűzhártya akkor nem is kellene éreznem semmit?
Azért kérdezem mert már tényleg vágyom az orgazmusra de a szűzhártyámat nem szeretném így átszakítani mert fontosnak tartom, hogy az a barátommal történjen meg.
Nem szeretnék nem ide tartozó és cseszegető válaszokat, köszi.
Szerintem ha sportolás közben veszíted el, akkor is fájdalommal jár. És arra, hogy megtudd meg van-e még, ajánlom a tükröt. :) vagy az óvatos kitapintást.
Egyébként ha orgazmusra vágysz, ott van még a csiklóorgazmus, amit a csiklód izgatásával tudsz elérni és szerintem az se egy rossz dolog :) (meg egyébként is, a hüvelyi orgazmus elérése sokkal nehezebb).
Nem tudhatjuk pár mondatból, hogy van -e még szűzhártyád, de szerintem feltűnt volna, ha kiszakad.Talán az ujjaiddal megvizsgálhatod, hogy megvan-e még :).
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!