Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » S. O. s. mit tegyek? Ostoba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. s. mit tegyek? Ostoba voltam!

Figyelt kérdés
Párom kint van külföldön, a jövőnkért dolgozik, nálam pedig holdpont lett, felhivott az ex, találkozót beszéltünk meg ma 3ra, épp oda tartok, megbeszéltük hogy elmegyünk hozzájuk de ott már kizárt h ne történne semmi! Szóval megbántam, elhamarkodottan döntöttem! Tuti kifog akadni a srác, de ha 1általán megakarnám csalni a párom akkor is sokkal különbel akarnám! Szóval ezt nem mondom el a páromnak, elmegyek a találkára de fel nem megyek hozzá, de hogy adjam ezt tudtára normálisan? Mire hivatkozzak! Kérek senki ne írjon bántást mert magamtól is sikerült rájönnöm még jóval előtte! Am szívemszerint lemondanám a talit de nem akarok gerinctelen lenni.
2012. szept. 6. 14:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
11%
Miért kell egyáltalán az exxel találkozni? Valaki kényszerített rá vagy mi?
2012. szept. 6. 15:03
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Mióta van kint a párod?

Én kb 8 hónap után éreztem úgy, hogy már nem szeretem. Ráadásul eredetileg úgy volt hogy 4 hetente hazajár, de nem tette, én meg ugye kombináltam hogy csajozik, jobban érzi ott magát, biztos nem is hiányzunk neki stb.

A megoldás egyszerű: nem kell olyan helyzetet teremteni, hogy engedni tudj a kísértésnek. Nekem bejött és megérte :-)

2012. szept. 6. 15:05
 13/22 anonim ***** válasza:
80%
ezzel a házzállással még mindig lehet belőle valami, ha még nem mondtad le. kicsit csűri-csavarja a szót és bedumál az ágyába, te meg azt mondod majd utána, h odafelé mmég feltett szándékot volt ellenállni a kísértésnek, ő vett le a lábadról. még mindig ostoba vagy. hívd fel, szólj h nem mész és menj haza. akkor már nem (annyira)
2012. szept. 6. 15:06
 14/22 anonim ***** válasza:
80%
12-es vagyok: hivatkozz arra, hogy van egy párod akivel szeretitek egymást. Nem értem, mit kéne ezen túlmagyarázni.
2012. szept. 6. 15:07
 15/22 anonim ***** válasza:
46%

Ha szereted a párod nem tud az ex az ágyába csalni.

Megvan és kész... Szerintem egy találkozóból (pl kávézó ) semmi nem lehet.Nem mész fel hozzá és kész... Multkor mikor Pesten volt az exem mi is találkoztunk és ittunk egy kávét,jól esett megbeszélni a dolgokat.Még olyanokat is megbeszéltünk kivel jobb az ágyban és miért:D:D S végigröhögtük a 2 órát,jobban elvoltunk mint a kapcsolatunk alatt bármikor. 4 évig voltunk együtt,s utána jött a párom találkoztunk és ők is beszéltek pár szót és mondta az ex hogy örül hogy boldog vagyok vele. 27N

2012. szept. 6. 15:18
 16/22 anonim ***** válasza:

15.:

igazad van. de gondolom, nálad nem is úgy volt, h amikor elindultál a találkára, még azt gondoltad, h lefekszel vele és csak útközben gondoltad meg magad...

van különbség. ha nem akarna, tuti nem feküdne le vele. de ő akarja is meg nem is...

2012. szept. 6. 15:22
 17/22 anonim ***** válasza:
Ha van barátod, akkor mi szükség az exedre? Oké, hogy találkozás, de minek oda felmenni.? Nyilvánosan nem lehet? Kávézó, vagy valami ilyen beülős helyre? Egyáltalán mi értelmét látod abba, hogy belementél? Így a barátodra nézve vagy gerinctelen, hiszen ő, amíg dolgozgat, te éppen mással foglalkozol... Még lemondhatod a találkozást, nem kell indokot keresni, nem kell hazudni, egyszerűen csak annyi, hogy nem akarom. Nem tartozol neki számadással, számon nem kérhet.
2012. szept. 6. 15:29
 18/22 anonim ***** válasza:
A párod a jövõtökért dolgozik és te meg az exeddel talólkozol? Miért nem hagyod el a "párod" és csinálsz szabadon amit akarsz. Sajnálom az ilyen férfiakat, akiket igy becsapnak/ Már eleve arra gondolsz, ha megcsalnád,akkor jobb férfivel tennéd.
2012. szept. 6. 15:38
 19/22 anonim ***** válasza:
nagyon csendben van a kérdező. szerintem már a srácnál van
2012. szept. 6. 15:39
 20/22 anonim ***** válasza:
19nek igaza van, 17es voltam... Majd jön vissza a kérdező egy - két óra múlva azzal a kérdéssel, hogy ugye nem lehet terhes.
2012. szept. 6. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!