Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira ostoba voltam félek, hogy majd mit gondolnak rólam? én nem vagyok konnyű préda, akkor nem gondolkodtam de nagyon megbántam
Hat mivel senki nem tudja mi es hogyan tortent, nem kell beszamolot tarts.
pl. Volt egy srac, megszerettem, aztan szeretkeztunk is , de nm mukodott a dolog es szakitottunk.
Kicsit ferdithetsz
Most őszintén. Ez teljes mértékben a te dolgod. Én egy hét ismertség után egyéjszakás kalandban vesztettem el az ártatlanságom. A pasival egy ideig még beszéltünk, de mint utólag kiderült, nője volt, akivel még hónapokig jártak utána. Voltam már azóta másokkal is, jártam is emberekkel. Nem is érdekelt senkit, hogy hogyan vesztettem el a szüzességem, külön nem kérdeztek rá. Magamtól 1-2 személynek elmeséltem, mert nem ártott, hogy tudja, de különben nem érdekelt senkit.
És nem, nem ettől leszel hülye kis ribi minden pasi szemében. Nyugodj meg. Az emberek többnyire olyannak látnak, ahogy te láttatod magad, és ez attól függ, te hogyan látod magad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!