Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Töröltem. Megbántam. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Dühös voltam rá és mérgemben kitöröltem az ismerőseim közül.De már nem haragszom rá.Mit tegyek?Vissza jelöljem?Csak így tudok kapcsolatba lépni vele.2012. márc. 30. 20:34
2/9 anonim válasza:
Szerintem jelöld vissza. Én még rá is írnék, hogy ne haragudjon, nem gondoltam komolyan.
3/9 anonim válasza:
Irigyellek hogy ez a legnagyobb gondod ..
5/9 anonim válasza:
Jelöld vissza, és írj neki hogy ne haragudjon, de nagyon ideges voltál..
6/9 A kérdező kommentje:
Van nagyobb gondom is de ha nem tetszik valakinek a kérdésem nem kötelező válaszolni.Egyébként meg nem most töröltem már fél éve,és ha nagyon akarta volna biztos be tudott volna jelölni.Félek.
2012. márc. 30. 20:44
8/9 anonim válasza:
Ennyi erővel ha nem tetszik a válaszom ne olvasd. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!