Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy válhatna olyasvalaki gátlástalanná, aki 24 évig nem volt nővel?
Figyelt kérdés
2012. szept. 6. 12:30
1/13 anonim válasza:
Keress olyasvalakit aki igazából szeret, akinek elmondhatod minden gondod, titkod anélkül h zavarba jönnél, akiben megbízhatsz! Ha ez meg van, neki nem fog számítani hogy 24 éves korodig nem voltál még nővel, meg fogja érteni és még segíteni is fog, hogy ne legyenek gátlásaid. Utánna minden menni fog mint a karikacsapás.
2/13 anonim válasza:
bővebben nem lehetne? ez most fikció, vagy mi?
az esetleg érthető, hoy már szeretne valakit megfektetni, de nincs kit, és ezért ideges..de gátlástalan? az hogyisvanez? esetleg nagyon nyomul? vagy mi?
ja, és hoszonnégy évig...az azt is jelentheti, hogy ne 24 éves, hanem akár ötven... ha ez utóbbi, akkor azzal kár is foglalkozni..
3/13 anonim válasza:
vagy 24 évig nem volt nővel...rosszul értelmeztem a kérdést.
4/13 anonim válasza:
Igyál meg előtte egy kupica pálinkát!
5/13 A kérdező kommentje:
24 múltam, és nem volt még senkim. A gátlástalan meg a gátlásos ellentetje, és nem arra céloztam, hogy gyilkos akarnék lenni, csak feloldottabb, és kezdeményezőbb.
2012. szept. 6. 12:44
6/13 anonim válasza:
Sehogy. Nem mindenkinek adatik meg, hogy gátlástalan legyen. De annak is meg vannak a maga előnyei és hátrányai, mint ahogy annak is ha valaki gátlástalan (és így ér el dolgokat, vagy pl gátlástalanul szalad bele a pofonba, ilyen is van)
7/13 anonim válasza:
A társasági életbe és a kommunikációs helyzetekbe bele kell szokni, bele kell tanulni. Jelentkezhetnél valami színjátszó körbe, ott sokat segítenek ilyen téren.
Ezen felül kocsmázás, iszogatás, vagy egyszerűen közös hobbi - bicajozás, küzdősport.
De igazából a drogok is sokat segítenek...:D
8/13 anonim válasza:
Ha ugyanúgy éled az életed, mint eddig, akkor sehogy! Ugyanaz a hozzáállás nem fog hozni kedvezőbb eredményt, csak a változás/változtatás! Ezt meg vagy képes leszel meglépni, vagy nem...
9/13 anonim válasza:
Én is pont ilyen vagyok. 24 éves koromban felnyílt a szemem és azóta már vagy 15 csajt megfektettem gátlástalanul. :D ;)
10/13 anonim válasza:
A színjátszó körben általában gátlástalan terep is szokott lenni :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!