Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen a számotokra izgalmas pasi? (vagy olyan pasi amilyet szeretnétek? )
Figyelt kérdés
mit csinál? mi a hobbija?2012. szept. 6. 07:53
1/5 anonim válasza:
Jóképű, magas és gazdag. Az már egy lánynak se számít, h a pasi mit csinál v mi a hobbija, hacsak nem olyasmi, amivel sok pénzt keres.
3/5 anonim válasza:
Az én párom pl tökéletes a számomra. És nem. Nem gazdag.
A hobbija a gépezés, de nagyon sokmindenhez ért meg kreatív. Sokszor segít pl a konyhában is mert szeret főzni és tud is. Nem is akárhogy. :D Meg érdeklődő. Pl mikor kötöttem akkor is nézett meg kérdezgetett.
Szóval az a lényeg h odafigyel rám és érdeklődik az iránt amit csinálok
22/N
4/5 anonim válasza:
Villanyszerelő és a hobbija a szex velem.
5/5 anonim válasza:
szeretem ha egy fiú olyan jövős-menős, mint én, és valami aktív munkát végez nem a gépet lesi egész nap. mindenképp érdeklődjön valamilyen művészet iránt, mert akkor máris van közös téma! az különösen le tud nyűgözni ha tud játszani valamilyen hangszeren, mert én pl. ahhoz nem értek, és nagyon szeretem hallgatni ha zenélnek nekem =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!