Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem elijesztettem magamtól azt akit szeretek, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy pasi, akibe őrülten szerelmes vagyok, és egy időben mintha én is tetszettem volna neki, mindig odajött beszélgetni, mosolygott, nagyon közel állt oda hozzám... De van egy olyan hülye szokásom, hogyha olyannal kell beszélgetni aki tetszik, elvesztem a fejem és nem tudok egy értelmes mondatot kibökni. És ez hát neki is feltűnt és szerintem nem igazán díjazza, mert egy ideje nem jön már oda beszélgetni, köszönni se mindig köszön... Általában csak rámmosolyog de azt úgy ahogy régen...:)
Most akar még valamit, azt várja hogy megkomolyodjak és odamenjek hozzá?
2009. júl. 28. 21:19
1/2 anonim válasza:
hát , hogy akar e még vmit csak akkor tudod hogyha odamész hozzá és beszélgetést kezdeményezel , még akkor is ha nehezen megy vele a társalgás!!! Készülj előre , hogy mit fogsz tőle kérdezni , ez lehet a fú milyen meleg van ma , vagy szia hogy vagy , rég beszéltünk , teljesen mind1 h miről a lényeg h KOMMUNIKÁLJATOK VHOGY. Aztán a szituáció úgyis hozza magával a dolgokat. A lényeg h mosolyogj sokat és legyél érdeklődő , azt szeretik a pasik. Úgyh hajrá , összezedni minden bátorságodat és kezdeményezz igaz csak finoman , nehogy túlzottan ráijessz és elmeneküljön . Sok sikert ! 22/L
2/2 A kérdező kommentje:
Hát megpróbálok...:) Amúgy ő olyan, hogy ha akar akkor annyit beszél hogy lelőni se lehet,de van hogy meg se mukkan. Gondolom beszédesebb időszakában támadjam le :)
2009. júl. 28. 23:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!