Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért változott meg ennyire az életem? Vajon miatta lettem ilyen, vagy csak szimplán magamtól?
17 éves lány vagyok,2,5 éve vagyok együtt a barátommal.Ahogy telik az idő,egyre elzárkózottabb leszek,egész nap itthon vagyok. Miatta egy csomó barátommal megszünt a kapcsolatom,mert féltékeny volt rájuk.
Most hogy nyár van,itthon punnyadok,nem jött össze a munka sem. Ha a barátommal együtt vagyunk,szinte mindig otthon vagyunk. Kérem hogy menjünk ide-oda,de végül semmi se lesz belőle. Most egy haverja nála van,vele mennek ide oda bulizni meg stb. Természetesen engem fel se hív. El akartunk menni valahova nyaralni,én nagyon szerettem volna,de ő annyira nem mint én ezért abbamaradt. Jövöre érettségizek,most itt állok,lelkileg meggyengülve,(régen nagyon erős voltam) úgy érzem hogy nekem sose jár a jó. Lehet hogy nekem kéne változtatni, de nemtudom hogy miben. Bocsi hogy hosszú lett,köszönöm annak aki leírja a véleményét
"nekem kéne változtatni"
Rúgd ki a pasit és meny el bulizni a haverokkal, már rég szakítani kellet volna, nem foghatsz minden bajt rá életed végéig.
Hát bocs, de jó hülye vagy ,h a barátaidat eldobtad egy pasiért. A szerelem jön megy de a barátok maradnak ...alapszabály. Nagyon gyorsan dob ki a hapsit a pi.csába és puncsolj vissza a barátaidhoz meg össze fogsz roppanni (egyéni tapasztalat , nehezen tudtam visszarázódni a társaságba amikor szakítottunk , nem volt úgy senkim) szóval szedd össze magad hívd fel a legjobb barátnőd és szard le azt a hülye fa.szt, és inkább sajnáld h ennyi időt elba.sztál rá az életedből.:S
Bocs h kicsit nyers voltam, de menekülj amíg lehet, nyerd vissza a régi erőd és rúgd tökön azt a f.aszt amiért ilyenné tett:S
Sok sikert és kitartást hozzá
L 22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!