Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A suli legmenőbb fiúját hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A suli legmenőbb fiúját hogy hódíthatnám meg?

Figyelt kérdés

Elég nehéz a helyzet, mert bár egy évfolyamra járunk, de külön osztályba. Szóval még egyszer sem beszéltem vele. És nem tudom, hogyan hívhatnám fel a figyelmét rám, amikor egy csomó szép lány illegeti-billegeti magát a rövid szoknyácskájában... Elég félénk, de azért magabiztos is. Valahogy egyszerre jellemzi a kettő.

Tudnátok segíteni? 16/L

2012. szept. 4. 23:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
najó de nálunk a suli legmenőbb diákja marhára nem volt jóképű max csak nagy..:D azt sem értettem.
2012. szept. 5. 17:52
 12/21 walk w1th mee ***** válasza:

15:38

Akkor ritka sz*r lehet az életed

2012. szept. 5. 21:10
 13/21 anonim ***** válasza:
Már eleve ez e "legmenőbb" jelző krva gyerekes szerintem, főleg lányoktól, mert jól emlékszem ennyi idősen mindig a fejemhez vágták, hogy mi még milyen kis éretlen tacskók vagyunk (ezt a lányok mondták, akik már ugye ilyenkor akkora felnőttek, hogy ihaj) de azért a menőség az mégis számít. Akkor most ez hogy van?
2012. szept. 5. 22:58
 14/21 anonim ***** válasza:

És ezt miből szűrted le?Lehet jobb életem van mint neked

2012. szept. 6. 13:55
 15/21 anonim ***** válasza:
Lehet, de ezt ne itt fejtsd ki légyszi, mert én pl. lesz@rom ás nem vagyok ezzel egyedül szerintem. Úgysem tartozik a kérdéshez kinek milyen élete van.
2012. szept. 6. 15:33
 16/21 walk w1th mee ***** válasza:

13:55

Látom nem érted mire céloztam a válaszommal,de leirom akkor..

Arra,hogy te csak ezt látod,hogy mindenhol ez megy,legalábbis a te környezetedben,de ez általában nincsen igy..na ennyit akartam,páá

2012. szept. 6. 22:52
 17/21 anonim ***** válasza:

"de ez általában nincsen igy"

Te jársz egyáltalán emberek között vagy ennyire naív vagy?

2012. szept. 7. 01:49
 18/21 walk w1th mee ***** válasza:

Én egyszerűen csak jó környezetbe születtem...

Amúgy tényleg vannak kivételek

2012. szept. 7. 09:56
 19/21 anonim ***** válasza:

Aha tehát azt akarod bemesélni nekem hogy te egy álomvilágban élsz ahol a jóképűek rendesek és valóban szeretik a barátnőjüket.

Ébredj fel akkor mert téged jól átvertek akkor,semmi sem az aminek látszik

Vannak kivételek,de nem többségben

2012. szept. 7. 16:36
 20/21 A kérdező kommentje:
Szerintem meg fejezzétek be a beszégetést. Idegesít, hogy mindig azt hiszem, jött egy új válasz a kérdésemre, erre meg megint csak a kettőtök hülyesége...
2012. szept. 7. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!