Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan sráccal akinek nem a "legmenőbb" a lakása?
Kicsit kialakult bennem egy komplexus mert régies a lakásunk. Panellakás 1-2 felújított szobával de alapjában véve elavult, régi, nem olyan divatos. Ettől függetlenül hangulatos meg tiszta, csak régies. És emiatt nem hívok fel se havert se csajt a lakásba. Lányok, titeket érdekel ez a dolog valamennyire is? Egyébként nem vagyunk szegények, csak a szüleim nem költenek erre...
Kort és anyagi hátteret írjatok! :D Kösz!
17f
"Kort és anyagi hátteret írjatok!" :DDDDDDD
nagyon nem érdekel senkit milyen a lakásod, és ha szegény vagy az se :)
Anyagias a világ, de ha már az elején így állsz hozzá akkor megette a fene...
csak ismerkedj, aztán találkozgass és ha majd lesz valami akkor vidd fel.
ha pedig felmegy nem a lakás miatt
20f
felsőközép osztály
jelenleg nincs jövedelmem, de a szüleimé együtt megközelítőleg 400e
Ha szükséges küldök kereseti igazolást :D
drágám, neked azért nem lesz barátnőd mert ez ekkora problémát okoz neked! kb majd "reszketni" fogsz ha bemegy a csaj, nem hogy odaszorítanád a falhoz, aztán elbűvölnéd.. a bútorokat sem nézné meg biztos még 1 óráig...utána meg nem érdekelné.
na nem kell ilyen keményre sem venni a figurát, de remélem érted a koncepciót...
20L. keress egy normális csajt! ne pénz és ajándékéheset -.-
lol. inkabb az a gaz ha ezen problemazol es esetleg szoba is hozod. a lenyeg hogy tiszta legyen a lakas, nem az hogy nagyon draga legyen.
25N - kulfoldon elek, itt atlagosnak szamit az anyagi hatterem, otthon atlag folotti lenne
Engem nem érdekel az adott pasi lakása, csak ne legyen bűzlő szemétdomb, és kész.
20 éves vagyok, és olyan stabil középosztálybeli családból származom.
(Amúgy elég szánalmas a kérdés, de azért gondoltam, válaszolok...:DDDD)
Hát figyelj ha normális a csaj nem nagyon fogja érdekelni milyen stílusú a házad csak annyi lesz az igénye, hogy legyen benne egy olyan szoba ahol jól lehet .... és ne nyisson be senki :).
16/f saját keresetem nincs :D
Felsőosztály. A szüleim nagyforgalmú akkumulátor importőr és nagykereskedő céget birtokolnak :).
A válaszíró 91%-ban hasznos válaszokat ad.
# 7/8 Időpont ma 02:06
Hát egyébként tényleg az, de hadd legyen boldog vele. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!