Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Járnátok olyan sráccal akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok olyan sráccal akinek nem a "legmenőbb" a lakása?

Figyelt kérdés

Kicsit kialakult bennem egy komplexus mert régies a lakásunk. Panellakás 1-2 felújított szobával de alapjában véve elavult, régi, nem olyan divatos. Ettől függetlenül hangulatos meg tiszta, csak régies. És emiatt nem hívok fel se havert se csajt a lakásba. Lányok, titeket érdekel ez a dolog valamennyire is? Egyébként nem vagyunk szegények, csak a szüleim nem költenek erre...

Kort és anyagi hátteret írjatok! :D Kösz!

17f

2012. aug. 28. 01:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Csak nézzél ki jól a többi nem számít
2012. aug. 28. 04:46
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Jaj istenem... 23 éves vagyok, a barátom 22. Még a szüleivel és a húgával lakik, egy 1 + 2 félszobás panellakásban. Van egy normál méretű nappali, ami egyben a szülők hálószobája is, barátomnak meg húgának pedig egy-egy pici félszobája, amik tényleg nagyon kicsik, ha berakod az ágyat, szekrényt, íróasztalt, már akkor alig lehet mozdulni a szobában.

A bútoraik ugyanazok, mint kb 20-25 éve, a falakon viszonylag régi tapéta.

Szerinted hol érdekel ez engem?? Tök hangulatos lakás, a falakról érdekes képek, tárgyak lógnak, mindig tisztán van tartva, minden megvan, amire egy családnak szüksége van. Csak éppen nem "a legmenőbb", meg elég kicsi. De én imádok náluk lenni.

2012. aug. 28. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!