Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jók vagy gázok a magyar pasik?
Annyit még hozzátennék,hogy:
A nõk a férfiaktól sokat várnak el a külsõ terén.
A belsõ terén viszont jogosak a felháborpdásaik.
Nem kell irigykedni annyira a helyesebb pasikra. Általában magukat szeretik és beképzeltek, érzéketlenek (kevés kivétel itt is akad). De helyes pasik közt is van tutyimutyi.
Megértem azt is ha azt kifogásoljátok hogy a nőknek nagyok az elvárásai a férfiak külsejét illetően, de! Ha ha belsőtöket kifogásolják az szerintem jogos.
Külsőt tekintve lehet azon még javítani sporttal meg diétával ha a túlsúly a probléma, a nem annyira vonzó arcot lehet kompenzálni több más előnyös tulajdonsággal. Vannak pasik aki nem néznek ki olyan jól mégis szeretik őket a nők, mert van kisugárzásuk, egyéniségük, fellépésük.
Erre (is) kell törekedni. :)) Megfelelő helyen olyan lányokkal ismerkedni akik ezt díjazzák, műveltséggel, okossággal is lehet nyűgözni valakit. A nőket nemcsak a helyes arc, a határozott fellépés is vonzza meg a siker, és ha a férfinak van önbecsülése és jó valamiben.
Lehet ezzel is úgy tűnik nagy elvárásokat támasztottam, de rajonganak olykor a nők buta, bunkó helyes pasikért is, kinek milyen igényei vannak. Kinek a pap, kinek a paplan.
És azért a pasik se jobbak mindig. Csomószor láttam már olyat (akinek nem inge az maradjon meztelen felsőtesttel) hogy kifejezetten taszító, csúnya, nagy túlsúllyal rendelkező egyedek cicababát akartak maguknak és kritizáltak keményen náluknál jóval jobban kinéző szép, csinos nőket. Holott még ők beszélnek?
A legjobb, egyik ismerősöm társkeresőn csomó negyven feletti pasiba botlott itthon aki az anyjával élt de igénye lett volna egy csinos, fiatal egzisztenciával rendelkező nőre.
Kiknek is vannak nagy igényeik?
54: amúgy így van, minden nőnek más tetszik főleg külsőben. Ez elcsépeltnek hangzik, de az ember legyen önmaga, hátha úgy megtetszik valakinek. Viszont! Vannak olyan tulajdonságok amik általában legtöbb nőnek bejönnek és amiket felsoroltam, pl. határozottság, siker, jó humor, tehetség, stb.
Ellentmondásosnak tűnik, de szerintem lehet egyensúlyt teremteni önmagunk és a között hogy valamelyest megfeleljünk némely elvárásoknak.
Az meg miért lenne baj ha valaki szeretne vonzóbb (nem feltétlen csak a külsejével) és magabiztosabb lenni, de attól még ugyanúgy saját maga, akár lökött vagy csöndesebb, visszahúzódóbb? :) (Példák). Nem zárja ki egyik se a másikat.
Pasiként mondom,hogy a magyarok egy idióta,céltudatlan,tengős lengős,bolond,irigy buta,senkiházi nép,sajnos ez a véleményem.
A magyar poasikról főleg,pasik én nem nevezném őket annak,semmi férfias nincsen a mai MAGYAR pasikban tisztelet annak a 10%-nak amibe én is igyekszem tartozni.
El vannak mint a befőtt,egy koszos panelban minimálbéres fizuval,de persze tenni nem hajlandó érte csak a sört emelget,el van elfogadja,de közben meg irigykedik ócsáról.
Nem csodálom,hogy gáznak nyilvánítják férfi társaimat,nem tudnak élni egy hangyányit sem,buták,iszonyat,nyelvtudás nuku.
Jah meg vagy dagadt disznók vagy olyan vékony,hogy szégyen a saját nemére nézve.
Az öltözködést nem is említem olyan ruhákat felvesznek amibe én edzeni járok le.
Meg kisstílüek nagyon,nem tudnak nőt kielégíteni,hanem egy két perc és elélveznek.
Azért külföldi embereket meg lehet nézni micsoda pazar életet élnek,dőzsölnek,isznak,partiznak,mosolygósak,tudnak élni,céltudatosak sokkal nagyobb arányban,meg is lehet nézni a kocsibeli különbségeket.
Mondom ezt úgy,hogy én is magyar pasi vagyok,de néha szégyellem a fajtámat.Én ebből török ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!