Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jók vagy gázok a magyar pasik?
De ''bírom'' hogy olyanok próbálnak okoskodni akik nem ismernek. Senki se tökéletes, gondolom azok sem akik ezzel jönnek.
Nem írtam hogy így gondolom hanem hallom sok mindenkitől, normális kérdést tettem fel normális választ várok.
8# a vándájreksönöd egy csapat bu.zi. :))
Szerintem helyesek, de a mostani divat elcsúnyítja őket.
#23:Kicsit olyan mintha általánosítanál. Még egyszer leírom hogy nem azt írtam hogy az összes magyar pasi ilyen, hanem talán a legtöbb sajnos ilyen amilyennek leírtam. Ahogy a magyar nők se mind pénzéhes felszínes k.-s pláza cicák.
Már én is gondolkoztam ezen hogy elmegyek itthonról. Jókat írsz amúgy, lehet az itteni helyzet a kelet-európai hatásnak is köszönhető.
Némelyik kommentelő csak megerősíteni tudja ill. tudná azokat a negatívumokat amiket kérdeztem igazak-e..
Mondjuk nekem nem tetszett amikor talalkoztam egy finn novel (kulfoldon elek, (nem Finno.) es mondta hogy parazott, amikor tudta h magyar lannyal azaz velem fog talalkozni. Kerdeztem miert, es kifakadt, hogy a magyar nok mekkora r.ban.ok, es hogy ugye en is tudom ezt? Es mondta hogy latja, hogy en teljesen mas vagyok, es megnyugodott amikor meglatott, megismert. Azert nekem ez nem tetszett, mert nem hiszem, hogy ennyi magyar novel talalkozott mar itt ahol elek(nincs itt sok magyar), es mind olyan volt.
Vannak tenyleg helyes pasik otthon, mert ez az igazsag. Viszont a belso megint mas kerdes. Nekem alabol az europai pasik tobbsege konyuverunek tunik (meg a nok is).Nincs mar erkolcsi tartas, es tisztelet egymas irant. Ezert orulok, hogy nekem egy teljesen mas kulturabol van baratom, aki lehet kisse regimodi, de sokkal boldogabb is vagyok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!