Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jók vagy gázok a magyar pasik?
nekem nem tetszenek a magyar pasik. nem az öltözködésük miatt, mert pl. nem tellik drága dolgokra vagy nem ízléses, mert szerintem egy igazi jó pasi akiről sugárzik a Férfiasság az ócska, ízléstelen cuccokban is érezhetően Férfi és úgy is nedvesedik tőle az ember.
hanem a viselkedésük az ami taszít.
hogy a legcsúnyább, legbutább, legbunkóbb is azt várja hogy a lány kezdeményezzen, vagy ha mégis odamegy valakihez és az nem fekszik le 2., 3. randin akkor rögtön továbbáll, van mellette vagy 10 tartalék lány akinek udvarol.
szóval az az érzése az embernek hogy a magyar pasiknak mindegy kivel csak lyuk legyen.
kiemelném hogy AKIKKEL ÉN TALÁLKOZTAM. tehát a többi még lehet másmilyen, NEM ÁLTALÁNOSÍTOK (mert soknak nehéz a felfogása is és rögtön ezzel támadnak ha nem tetszik egy vélemény, ezt meg itt az oldalon tapasztaltam).
viszont, a magyar lányokról nem csupa pozitív a vélemény külföldön.
mivel itt úgy viszonyulnak hozzánk a pasik hogy meghívnak egy este 10 csajt egy italra abban a reményben hogy az egyik lefekszik velük, ezért a magyar csajok ezt megszokják és mindig elfogadják aztán lelépnek.
de külföldön máshogy megy, pl. oroszországban a tisztességes lányok csak annak a pasinak az italát fogadják el akitől akarnak komolyabb dolgot is.
ott nem divat ez a "meghívatjuk magunkat csak mert szépek vagyunk és kiszúrhatunk a másikkal mert ez általános".
és mert a fiúk hozzáállása miatt könnyen adják magukat a lányok.
a külföldi ismerőseim meglepődtek milyen hamar ugranak bele az ágyba a lányok. hogy 1-2 találkozás után már.
és rögtön kiszúrták hogy én nem vagyok teljesen magyar mert értem küzdeni kell mint a több szerb meg horvát csajért.
tényleg sajnálják a magyar lányokat a külföldiek hogy a pasik passzivitása miatt így ler.ibancosodtak hogy nekik kell rámászniuk a srácra ha akarnak tőle valamit.
meg külsőre arcra nem tetszenek a magyar pasik.
a legtöbbnek nagyon hosszú arca van, olyan egyenes egybeérő szemöldöke mint a legofiguráknak és nem szép ívelt, a szemük meg túl közel van egymáshoz, mélyen ülő és általában vágott picike.
meg az alkatuk hogy olyan magasak, nem tetszik a 175 centinél magasabb pasi... és hogy hozzá átlagban kórosan vékonyak.
a maradék aki pedig mindig a külsejével foglalkozik az annyira beképzelt hogy azt hiszi ő a világ közepe.
Utolsó,igazad van!!
Én amúgy rendes vagyok,szerény és visszahúzódó,magas és okos is,a humorom is egész jó(mások szerint),de nagyon ronda,és enyhén túlsúlyos.
Szóval Kérdezõ szerintem magasra tetted a mércét.
14/f
A nõk többször is túlbsokat várnak
El Greco voltam,az elõzõ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!