Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak tetszenek még az átlagos, természetes, aranyos lányok?
19 éves lány vagyok és nem értem a mai világot.
A fiúknak tényleg azok a lányok kellenek,akiken több kiló smink van,éjjel-nappal maggasrkút hordó,cicit kidobós lányok kellenek,akiket megkapnak 2 perc alatt ?
Azokkal a lányokkal mi lesz,akik aranyos,szépek,természetesek ?
Ők már nem kellenek senkinek ?
Egy női vélemény...
A fiúknak koránt sem az kell, akit leírsz, de nem is így te...
Lehet sminkelni finoman, úgy, hogy szinte ne is látszódjon, hogy van, lehet nőiesen öltözni, ami nem k.urvás, nem dobja ki a melled, de elegáns, nem kell feltétlenül tíz centis tűsarkúban tipegni, de a koszttól szétmálló converse cipő sem nőies, és nem kell 2 perc alatt adni magad persze, de nagyon szexi tud lenni, ha ismerkedéskor kicsit sejtelmes vagy, elejtesz 1-1 szexis viccet, megjegyzést, hogy a pasik úgy érezzék, hogy na te egy igazán vonzó nő vagy, de nem csak úgy egy futószalagról jött tucatribi...
Mert őszintén, amíg én a kis elnyűtt farmeromban, tankcsapdás pólóban kampányoltam a természetes szépségemmel, smink nélküli natur fejjel, kb senkinek nem kellettem, max annak, akinek már mindegy volt csak nő legyen.
De amint elkezdtem egy kicsit adni magamra, nőiesen viselkedni, öltözködni de korántsem kvásan, csak ilyen szolid nőies, eleganciával, mindjárt megnőtt a népszerűségem. És természetesen olyan srácok felől, akiket én is kerestem, normális, komoly kapcsolatra vágyó épkézláb srácoktól.
Úgyhogy ha persze nem is tucatribinek, de azért egy kicsit igényesnek, nőiesnek nem árt lenni.
21L
kérdező ez nem igaz! iszonyat sok pasi bukik az ilyen alacsonyabb csajokra. mondjuk én pont nem. én hányni tudok attól ha zörög a csont meg ha úgy néz ki mint 1 anatómia baba azt majd egyetemen mutatnak eleget nem kell még bnőn is látni :D
én 173 cm vagyok kb és igen én pont a 170esekre bukok szeretek úgy szemezni h nem áll görcsbe a nyakam :D
az alacsony lányok aranyosak meg lehetnek szexik is de nem tudom naon édesnek kell lennie ahhoz h elviseljem a görcsöt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!