Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami természetes síkosító?
Szerintem a Durex stb. jól megszedi magát rajtunk. Pofátlanul drágán adja a termékeit, . Gyógyszertárakban kérdezzétek meg hogy van-e Romed óvszerük. Én 5 éve használom, minőségben ugyanolyan jó mind a Durex, és töredék ára van... Ugyan így síkosítóban is van jobb, a természetes. Ahogy észrevettem pofátlanul akarják ezt is titkolni de én leírom ezt a nagyon egyszerű dolgot: LENMAG , angolul FLAX SEED! Simán csak főzni kell a magot kb. 10 percig, BESŰRŰSÖDIK, és le kell szűrni. Hűtőben tárolandó, esetleg E vitamin tablettát kell bele rakni, tartósítás gyanánt. E vitamin tablettát a gyógyszerboltban lehet venni.
Keressetek rá YouTuben , Googleben. Én kipróbáltam a párommal, és elmondhatom, tökéletesen bevált, lenyelhető mert nagyon egészséges(vegetáriánusok is fogyasztják), nincs rossz szaga, de ha kell ezer módon ízesíthető(citrom, esszenciák, virágszirom, méz, amit csak kitalálsz.....) bőrre kenhető, análisan is nagyon jó, és vízbázisú=óvszerre is kenhető.
Nézzétek meg
DIY Love Juice: Make Your Own Personal Lubricant
http://www.youtube.com/watch?v=dbAwRYFAPEo
Do It Yourself- Homemade Natural Hair Gel with Flaxseeds:
http://www.youtube.com/watch?v=aWaH8GIbLrM
Nagyszüleink, őseink korában nem volt kapitalizmus, nem kábították az embereket azzal, hogy vedd meg "mert az a legjobb". Azt használták ami a környezetükben volt, és a természet a legjobb hitech a mai napig... Ha valakinek van még ilyen régi receptje, leírhatná. Csinálok egy weboldalt, publikálom a tudást... Fogamzásgátlók is vannak a természetben elérhető közelségben, de ha publikus lenne, nem menne a gyógyszeriparnak a haszon... Én mondom nagyon álnok a világ, nagyon uralkodik rajtunk az a bizonyos felső tizezer. Korlátoznak, és a szabadság látképével hitegetnek, hogy demokrációban, szabad világban élünk... Lásd ACTA, SOPA...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!