Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abortusz után teljesen megváltozott a viszonyulása felém, meddig tarthat ez, lehet még rendes kapcsolatunk?
Barátnőmmel egy éve ismerkedtünk meg. Közös döntést hoztunk az abortusz mellett. 2 hónappal ezelőtt voltunk abortuszon.Abortusz után teljesen megváltozott a viszonyulása felém.Fél ha közelitek feléje, de még a csóktól is retteg, mivel fél hogy újra teherbe esik. Szeretjük egymást de fél hogy nem tud változni bármennyire is szeretné és attól is fél,hogy mivel elhidegült tőlem ezért én elhagyom !
Volt már valaki hasonló helyzetben, meddig tarthat nála ez a félelem,hogy a puszta ölelésem is félelemmel tölti el ???
"Minden agyban dől el!"
Ha kitűzöd magadnak célodul, hogy túlélitek ezt is, mint más nehézségeket, akkor hidd el, úgy is lesz!
Szerintem ez tök normális, hogy a barátnőd így reagál erre, mert ez neki biztosan nagyon nehéz döntés volt, és még nehezebb a döntés következményeit elviselni.
Légy türelmes. Nagyon drukkolok nektek.
És abban gondolkozz, hogy pár év múlva, ha már tényleg szeretnétek gyereket, akkor már erre a rossz emlékre nem is fogsz gondolni....hanem csak büszkén fogod bámulni kis csöppségetek első lépteit...persze a barátnőddel (lehet, hogy akkorra már feleségeddel)karöltve. :)
SOK SIKERT!!!
többek között ez is az egyik lehetséges negatív következménye a házasság előtt szexnek. én ezerszer megmondtam. egyszer vérremenőkig győzködtem vkit erről, de nem hallgatott rám, hülyének tartott, de ott is abortusz lett, pedig akkor még kilátásban sem volt h ez lehet a dologból.
amúgy semmi bajod nem lenne, kérdező, ha most házasságig várnál a szexszel, akkor már nem lenne gond a szexből a barátnőddel. már ha a kapcsolat ezek után lehetővé teszi a házasságot. de jól kiszúrtál azzal a szerencsétlen lánnyal h az ágyban döngetted, most ki tudja, más férfivel is egyáltalán szóba mer-e állni ezek után (reméljük, igen, és ha nem is veled, akkor is remélem, támogatod a lelki felépülésben, pl.fizeted neki a pszichológust vagy ilyesmi, ez a minimum). próbálgathatod helyreállítani őt, vagy kárpótolni. mert ugye tetteinknek következményei vannak - ezért gondolom, semmi újat nem írtam most.
persze h volt más is hasonló helyzetben, ez természetes ilyenkor sajnos. trauma ez, nem kicsi! írnék még mást is, csak olyanok is olvashatják, akikre nem biztos h pozitívan hatna, őket meg akarom kímélni.
nem mondom el kit miért pontoztam le. nem akarok senkit megbántani, és bizonyos idetévedőknek sem akarnék rossz dolgokat okozni, és azoknak sem, akiket lepontoztam.
(valaki kérdezte, kik és miért pontozták le, arra reagáltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!