Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátom azt mondta, hogy neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom azt mondta, hogy neki szűk az óvszer. Ilyenkor mit tegyünk?

Figyelt kérdés
Én még szűz vagyok,ő nem,beszélgettünk erről,és mondta hogy szedjek majd esemény utáni tablettát,meg,hogy neki szűk az óvszer. Hát én nem akarok gyógyszereket szedni 16 évesen.. másik probléma: nincs merevedés.azt mondta hogy valami baj van vele,ne ijedjek meg kitud elégiteni,de valami nem ok. na most ilyenkor mit kell tenni mindkét esetben? :S
2012. szept. 2. 09:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
ennyi idősen bele ne menj a megszakitósdiba!!!! az tapasztaltabb pasiknál okés, de ilyen korban nem. vegyetek nagyobb gumit, ennyi....
2012. szept. 2. 10:28
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként félreolvastam, azt hittem, ő a szűz. :) Amúgy szerintem tényleg a merevedési problémáknál arra utalt, hogy szex előtt, amikor oda került volna a sor, nem volt merevedése. Elég, ha körülnézel az oldalon, millió meg egy kérdés van erről és többen is az óvszert hozzák fel problémaforrásként, hogy a folyamat azáltal, hogy felhúzzák, megszakad.

Ha oda kerül a sor és ezt tapasztalod, hogy amúgy van merevedése, csak amikor lenne valami, akkor nincs, azt ajánlom, hogy te húzd fel az óvszert, hogy az izgalmi szintje megmaradjon. És szerintem ez csak az első alkalomnál lesznek bajok.

(Meg talán egy takaró segíthet, mert lehet, tényleg csak zavarban van és izgul, aztán így valamivel jobb lehet neki. :) )

És ez egyáltalán nem ritka dolog, tényleg. Gyógyszert pedig még szerintem se szedj, mondd meg neki, hogy nem szedsz gyógyszereket.

2012. szept. 2. 10:31
 13/16 anonim ***** válasza:
46%

"szűk neki az óvszer"

:

"nincs merevedés"

kicsik vagytok ti még ehhez, Ł¤Ł

2012. szept. 2. 10:32
 14/16 anonim ***** válasza:
46%

Már most elhagynám! Hogy miért?

Mert az hogy szűk az óvszer egy baromira jó kifogás arra, hogy ne kelljen használnia. Az óvszerből nem csak több márka és fajta van, de több MÉRET is!! Kétlem, hogy ne találna magára megfelelőt! Ez csak duma!

A merevedési problémáival nem tudom mit lehet kezdeni, amíg nincs kész rá ne szexeljen, gondolom ő sem sokkal idősebb nálad!

Gyógyszerre ne hagyd magadat rábeszélni ilyen korban, egyrészt nem elég tartós ehhez a kapcsolatotok, másrészt 16 évesen még lehet többet ártasz vele mint használsz. Az esemény utánit meg felejtsd el. Egy életben egyszer is hatalmas sokk a szervezetnek, ezt csak is abban az esetben szabad alkalmazni, ha a védekezés elmarad, de gyereket nem szeretnétek. Évente maximum kétszer lehet, de gondolom ennél azért többször szexelnétek...

2012. szept. 2. 10:58
 15/16 A kérdező kommentje:
köszi választ! ő 17.
2012. szept. 2. 11:27
 16/16 anonim ***** válasza:
ez egy orbitális seg*fej,akit ha teheted még ma hagyj ott.. ha nekem mondana ilyet,szerintem össze vissza rugdosnám!
2012. szept. 4. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!