Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tegnap barátnőmmel részegek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap barátnőmmel részegek voltunk és hát nem használtunk gumit . Sajnos több mint valoszinü beleélveztem . Mit kell ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
72Órás tabi az mennyibe kerül és vénynel kaphato csak ugye? segitsetek kérlek 17/F

2012. aug. 26. 19:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Gondolkodni, édes fiam, gondolkodni.
2012. aug. 26. 19:23
 2/12 A kérdező kommentje:
rendes válaszokat kérlek ..
2012. aug. 26. 19:23
 3/12 anonim ***** válasza:
VÉnnyel kapható, 6 ezer Ft.
2012. aug. 26. 19:25
 4/12 anonim ***** válasza:
Mennyen el a nőgyógyászához és ő megmondja mi a teendő.
 5/12 anonim ***** válasza:
87%

marha.

csajod szed tabit? de sztem nem hamár így kérdezed...-__-

5 k körül mozog, de a csajodnak elkell mennia nögyógyászhoz, és ő fogja kiírni receptre, csak ugy megy...

jah és minél később veszi be, annnál kisebb a százalék, hogy hatni fog.

legközelebb ha piás vagy, legalább huzd ki a f*szod, és ferd a hajába, vagy fülébe, vagy bárhova...

gondolkozz már ember egy kicsit!

6/12 anonim ***** válasza:
26%
mint akik még soha nem hibáztak. :)
2012. aug. 26. 19:36
 7/12 anonim ***** válasza:
Gratulálok. Ezek a mai fiatalok. Bezzeg az én időmbe?!
2012. aug. 26. 20:28
 8/12 anonim ***** válasza:
49%
Az én időmben análba csináltuk.
2012. aug. 26. 20:33
 9/12 anonim ***** válasza:
most vagy beleélveztél, vagy nem...? ilyenkor azon kellene elgondolkozni, hogy legközelebb fel kellene húzni a gumit... részegen és felelőtlenül --> "gratulálok"
2012. aug. 26. 21:13
 10/12 anonim ***** válasza:
64%
Ettől az évtől már nem vényköteles a 72órás tabi, én csak rá aakrtam kérdezni a gyógyszertárban és már nyomta is az orrom alá a nő. Az ára tényleg olyan 6ezer körül mozog. Aki emg azt írja hogy gondolkodjon el, annak üzenem hogy higyje el hogy elgondolkodott és legközelebb nem csinál ilyet. Részeg volt, meg még fiatal is, ilyenkor kell leborulni a 72 órás tabi előtt.
2012. aug. 26. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!