Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem csak őt szeretem, és nemtudok túllenni rajta soha?
17/L vagyok, már ovis korom óta vonzanak a lányok, még általános vége felé beleszerettem a barátnőmbe(itt 2 éve ismertem már), egy évig nagyon szerelmes voltam belé, aztán elmondtam neki...
Nem mondta hogy ne legyünk többet barátnők stb., szóval megértette(csak annyit írt nem így érez irántam), eltudtam felejteni nagynehezen, és így jól éreztem magam, hogy végre másra is szemet vetek, de az a baj hogy mostanában jöttem rá, hogy csak addig tudom elfelejteni ameddig újra nem találkozunk, mert amikor megint látom, újra és újra belészeretek, és ez nagyon fáj, mert én tudom hogy a fiúkat szereti, imádom őt, azthiszem nemtudok továbblépni, már több100 lány tetszett úgy külsőre, de ő volt az egyetlen lányszerelmem, és még csak ő belé tudtam szerelmes lenni(már 4 éve ismerem), még most is nagyon jó barátnők vagyunk, de képtelen vagyok őt kiverni a fejemből, szoktam vele beszélgetni a fiúkról, hogy neki most ki tetszik, van-e valakije, mert tudom hogy ez jólesik neki, és szeretem ha boldognak látom, de ő olyan aranyos, külsőleg-belsőleg annyira tetszetős, mindenhogyan, szóval nemtudom mi lesz így...
Átérzem...nemrég énis együtt buliztam Vele...nameg a csajával (Y) kellemes volt nézni őket együtt...most is éppen arról beszél, hogy mennyire szereti. Merthát kinek másnak mesélje, mint a legjobb barátnőjének?! Az első olyan alkalmukat is kellemes volt végighallgatni ahogy mesélte...
Life s*cks...
Amúgy, mi történt, amiért ennyire kibuktál? :|
18/L (10-es válaszoló is én)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!