Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Van egy fiu tetszik nekem erre az "allitolagos baratnom" keri tolem az o telefon szamat..
mond neki,hogy nagyon kívánlak,és hogy szeretném ha az enyém lennél,közben (ha már annyira közeli kapcsolatban vagytok) csókolgasd a nyakát,száját.Aztán amikor már jobban belelendültök mondd neki h :de ha nem akarod még akkor én nem erőltetem,ha úgy érzed készen állsz akkor szólj,mert nekem fontos,h te is akard.
ezt az utosó mondatot azért tenném hozzá,mert ha ő még nem érzi h készen áll rá,akkor úgysem fog veled lefeküldni, vizont ha megosztod vele, h te akkoris mellette állsz majd ha nemet mond,talán jobban ,,belemegy",mert biztoságban érzi magát melletted.De arra vigyázz,h semmiképp se bántsd meg!
bocsi az előző választ nem ide akartam írni
ne haragudj! nemtudom mitörtén valahova elkattintottam.
A kérdésedre viszont az lenne a válaszom(hamár itt vagyok :D),hogy mondd meg a bnődnek,h neked kell az a srác! Ha igazán jó bnő ,akkor megérti.Ha nem akkor nem is érdemes a barátságodra.Vagy ha ezt nem találod megoldásnak,akkor valahogy tudasd a fiúval, h tetszik neked,és ha szerencséd lesz, még talán neki is tetszene az ötlet,h együtt legyetek;) sok sikert!
Add meg neki.
A sràc eldönti kit akar.
Ha öt akkor ez nem a nagy ö volt neked,és akkor ugyis mindegy,és a baràtsàgod is megmarad a baràtnöddel,késöbb talàlsz te is valakit.
Szerintem egy baràtnöt kàr eldobni egy pasiért.
Gondolom nem vagy még tul idös.
Én megadnàm,legalàbb ha a pasi mégis téged akar,akkor a baràtnöd se haragudhat,hisz a szàmot megadtad
Tudod mit ha egyszer már úgyse vagytok jóba a csajjal!
Ad meg a számot de hajts rá a pasira legalább megtudja a csajszi kivel áll szemben amikor megszerezted a csávót egyből két legyet ütsz egycsapásra!Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!