Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú akivel discoba táncoltam és smároltam. El kérte a telefon számomat is és mondta hogy majd jelentkezik. Másnap fel is hívót mindennap fel hív. Akkor akár járna is velem?
Hülye.
Ha elviseli a ronda fejedet és még kézen fogva megy veled az utcán akkor hogyne akarna járni?
Ha mindennap felhív biztos nem azért teszi mert nem tetszel neki:D
Biztos azért bámulta az arcod mert nem merte megkérdezni h mi az, de érdekelte..:D
Ilyenkor érdemes azt mondani, hogy kérdezd nyugodtan..:)
Tudom, nekem heg van az arcomon.. és már megszoktam, hogy bámulnak, de nem merik megkérdezni, ilyenkor mindig azt mondom, hogy kérdezd nyugodtan ilyenkor kéretik magukat h nem akarnak megbántani. Mondjuk engem nem zavar már észre sem veszem.:)
Ha hívogat, akkor valószínűleg tetszel neki.
Remélem, azért nem szégyellt! - csak nem tudta, miért lett olyan az arcod, azért nézhette. (Vagy, ami még jobb, lehet, hogy a szemedet nézte, nem is a kiütéseket :D )Nem? El kellett volna mondani, meg azt is, hogy nem fog így maradni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!