Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már nem vagytok együtt szakitottatok, akkor visszadod amit tölle kaptál? telefon, fényképezőgép, ékszerek?
Én annak idején nem adtam vissza semmit, mert azt mondta, hogy neki nem kell. De volt aki visszakérte tőlem, mondjuk az azért volt, mert nem épp a legjobb módon hagytam ott.
L
Mondjuk én azért adnám vissza mert kidobtam mert nőzött elég érdekes módon!
Szerintetek visszadjam?Egyik azt mondja igen másik azt hogy ne mert ez is kárpótlás
Én nem ado vissza. tőle se várom. Ő kapta, tőlem kapta.
Tök hülyeség visszaadni, ez nem "bosszú", hogy visszaadod.
telefon, fényképezőgép, ékszerek - hmm, gáláns lovag volt.
elég sértő gesztus lenne, amikor az ember ajándékot ad a másiknak, azt nem zálogba adja neki, amíg együtt vannak, hanem az akkori érzéseinek kimutatása végett.
Akkor adod vissza a cuccait (vagy kéred vissza), ha nem szépen váltatok el, és ezzel is hangsúlyozni akarod, hogy legszívesebben kitörölnéd az együtt töltött időt - kb. ez a jelentése a gesztusnak.
nézd, ha neked ez elégtételt okoz, ad vissza. Ha ettől megnyugszol, stb, hogy húú, most még utoljára jól visszavágtál neki, többet ne is lássad a r*hadékot, akkor hajrá.
Ha ennyire azért nem vagy begőzölve rá, akkor teljesen felesleges gyermeteg gesztus lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!