Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Végképp elkeseredtem! Ilyen helyzetben mit kell csinálni?
Lassan 1 éve, hogy megismertem egy fiút, azaz az ex barátomat, nem jártunk sokáig, ő nem lépett túl az előző kapcsolatán, de ahogy vége lett én bele szerettem, és azóta ez az érzés nem változott. Nem volt köztünk szex, petting igen. Pár hónapig nem is beszéltünk, majd nyár elején újra felvettük a kapcsolatot, nagyon jó 'barátságban' lettünk. Ahogy volt közös bulink, azonnal ölelgetett, puszilgatott, csókolgatott, de nem történt több, mert tisztel annyira engem. És segít, ápol ha van valami, csak néha úgy viselkedik velem mint egy ronggyal.És van mikor kijelenti, hogy én vagyok a legjobb barátja.
Tisztában vagyok azzal, hogy nem szeret szerelemmel, de nem ez egy ördögi kör... Hiszen én meg szeretem, már elég huzamos ideje. Még is mit tegyek? L/16
a várható jövő amit nem tudhatunk és nem lehet megjósolni:
el fog múlni ő is elmúlik és lesz más. és idősebb leszel
Ne találkozzatok.
Magyarázd el neki, hogy neked ez a helyzet így nem jó, és bármennyire is nehéz lesz, kevesebb fájdalmat jelentene neked az, ha nem találkoztok, mint az amit jelenleg csináltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!